banner171

3 Nisan günlük burç yorumunuz

3 Nisan günlük burç yorumunuz

3 Nisan günlük burç yorumunuz
 KOÇ:   Bugün oldukça cesursunuz ve kendinize olan güveniniz tam. İşinizde başarılı olmaktan başka bir şey düşünmüyorsunuz.
 
BOĞA:   Bugün zorlandığınız ve tek başınıza yapmayı göze alamadığınız bazı konuları erteleyin. Maddi konularda ise ödemeniz gereken finansal yükümlülüklerinizi yerine getirmelisiniz.   
 
iKiZLER:   Bugün evinizle ilgili ertelediğiniz bazı işlerle uğraşabilirsiniz. Diğer yandan yapmak istedikleriniz konusunda tipik bir İkizler insanı gibi aceleci davranıyorsunuz.
 
YENGEÇ:    Bugün çevrenizdekilere yardım etmek ve hayır işleri yapmak için uygun bir gün. Kendinizi manevi açıdan iyi hissedeceksiniz. Anaç ve şefkat dolu kalbiniz bugün daha yoğun ve duygusal olacak.
 
ASLAN:  Sizin için zor bir dönem başlıyor. Güçlü olmalı, kendinizi bırakmamalısınız. Zira bugünlerinizin geçmişteki hatalarınızdan kaynaklandığını bilmelisiniz. 
 
BAŞAK:     Sevgili Başaklar duygusal bir Balık gibi davranıyorsunuz. Oldukça duygusalsınız ve bu hassaslığınızı belli ediyorsunuz. Sakin olun, derin nefes alın ve duygularınızı kontrol edin. 
 
TERAZİ: Gün boyunca son derece hassas ve duyarlı olacaksınız. Yaşadığınız bazı olayları büyütebilir, duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. 
 
AKREP:   Bugün yaşadığınız bazı özel sorunları düşünmek, bunlara çözüm bulmak için ekstra bir çaba sarf edebilirsiniz. 
 
YAY:   Yaylar oldukça sosyal olacak. Katılacağınız ortamlarda gireceğiniz ikili diyaloglarda oldukça etkileyici olacaksınız. Yeni tanıştığınız bazı kişilerden fikirsel destek alabilirsiniz.
 
OĞLAK:   Bugün ilişkilerinizi sıcak hale getirmenizi sağlayacak organizasyonlar yapabilirsiniz. Bu organizasyonlarda oldukça hoş vakit geçirecek, rahatlayacaksınız.  
 
KOVA: Bugün bazı alışkanlıklarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Sürekli yaptığınız bazı alışkanlıklarınızdan sıkılmış olabilirsiniz. İlişkilerinizde ise oldukça uyumlusunuz. 
 
BALIK:   Sevgili Balıklar bugün karamsar bir ruh halinde olabilirsiniz. Bu yüzden içinize kapanabilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. 

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2013, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153