banner171

Başbakan Açıkladı Düet Yapacaklar

Başbakan Erdoğan haftasonu gerçekleştireceği Diyarbakır ziyareti sırasında 300 çifti evlendireceğini, bu törende Şivan Perwer ile İbrahim Tatlıses'in ilk kez birlikte konser vereceğini açıkladı.

Başbakan Açıkladı Düet Yapacaklar
 Başbakan Erdoğan haftasonu gerçekleştireceği Diyarbakır ziyareti sırasında 300 çifti evlendireceğini, bu törende Şivan Perwer ile İbrahim Tatlıses'in ilk kez birlikte konser vereceğini açıkladı. Başbakan, Diyarbakır'da Barzani ile görüşecek.
Partisinin grup toplantısında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumartesi ve Pazar günü Diyarbakır'da olacağını söyledi. Erdoğan'ın konuşmasının bu renkli bölümü şöyle:

TATLISES VE PERWER BİRLİKTE SÖYLİCEK

Diyarbakır'da cumartesi günü açılışlar yapacağız. Bu açılışlara  cumartesi günü Sayın Mesud Barzani de katılacaktır. İstiyoruz ki ülkemizin birlik ve büktünlüğün yönelik mesajlar daha güçlü belirtilsin. Evlilik töreninde İbrahim Tatlıses ve Şıvan Perver ilk kez  birlikte türküler söyleyecek, sahne alacak.

37 YIL SONRA İLK KEZ GELECEK

Diyarbaır'daki ziyaret gerçekleşirse Kürt sanatçı Şivan Perwer 37 yıl sonra Türkiye’ye gelmiş olacak. Daha önce  defalarca Türkiye’ye davet edilen ancak olası PKK tepkisi nedeniyle Türkiye’ye gelmeyen Perwer’in Barzani’yi kıramayacağı iddia edilmişti.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2013, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153