banner171

Başbakan Erdoğan 11 ay sonra o camide

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı için Gezi parkı olayları sonrası ilk kez Dolmabahçe Bezmi Alem Valide Sultan Camii'ne geldi.

Başbakan Erdoğan 11 ay sonra o camide
 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gezi parkı olaylarının ardından Cuma namazı için ilk kez gittiği Dolmabahçe Bezmi Alem Valide Sultan Camii çıkışında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başbakanın makam aracının etrafını saran vatandaşlar fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Başbakanla 'Selfie' çekenler, poz verenler hatta Erdoğan'a fotoğraf gösterenler vardı. 
Sanatçı Alişan da Erdoğan'la bir süre sohbet etti. Alişan'ın Başbakan Erdoğan'a telefonundan bir fotoğraf gösterdi. Alişan, Erdoğan'a gösterdiği fotoğrafın içeriği hakkında bilgi vermedi. 

 

Erdoğan vatandaşların yoğun ilgisi altında Dolmabahçe'den ayrılırken bu kez ilgi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a yöneldi. Çok sayıda vatandaş, Topbaş'la hatıra fotoğrafı çektirdi.  

Gezi parkı olayları sırasında göstericilerin sığınmasıyla gündeme gelen camide Başbakan Erdoğan, daha önce sık sık cuma namazı kılıyordu. Gezi parkı olayları sonrası ilk kez Dolmabahçe Bezmi Alem Valide Sultan Camii'ne gelen Erdoğan en son 10 Mayıs 2013'te burada cuma namazı kılmıştı.

 
 

Kaynak: DHA

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2014, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153