banner171

Erdoğan: İç güvenlik paketi çıkmalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Latin Amerika ziyaretinde İç güvenlik paketinin neden çıkması gerektiğini söyledi.

Erdoğan: İç güvenlik paketi çıkmalı
 Cumhurbaşkanı olarak ilk kez Kolombiya, Küba ve Meksika’yı kapsayan Latin Amerika ziyaretine çıkan Tayyip Erdoğan, uçakta aralarında Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahit Akman'ın da bulunduğu gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "İç güvenlik paketi çıkmazsa bu seçimi silahların gölgesinde yaparız." dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları:
İç güvenliğin olmadığı ortamları seviyorlar. "İç güvenlik paketi çıkmazsa bu seçimleri bundan öncekiler gibi silahların gölgesinde yaparız. Özellikle Doğu ve Güneydoğu bölgesinde." Vatandaş ne diyor: "Bizim can güvenliğimizi sağlayın ki oyumuzu güvenle kullanalım."
"MOLOTOFA ÖZGÜRLÜK" DİYORLAR
Bakın muhalefet ne diyor: Elinde molotoflarla gidenlerin önünde giderim diyor. Ellerinde molotof, demir bilye olanlara direnme hakkını kullanın diyor. Ana muhalefetin başı molotof için direnme hakkı diyor. Yavru muhalefet de ondan geri kalmıyor.  Bu tarz anlayışlarla demokrasiden özgürlüklerden bahsetmek mümkün değildir. Zira böyle bir demokrasi olamaz, bu şekilde parlamenter demokrasiyi savunamazsınız. Bakıyorsunuz mhp de onların yanında yer alıyor. Bunların dördüncüsü de paralel yapı.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153