banner171

Gül'ün porteleri 100 bin doları aştı!

Endonezya Kabine Sekreteri Dipo Alam, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül sevgisini resim yaparak gösteriyor. Gül'ün portresinin bulunduğun resime verilen teklifler şimdiden 100 bin doların üstüne çıktı. İşte o tabalar

Gül'ün porteleri 100 bin doları aştı!
Alam, dün Endonezya'da düzenlediği basın toplantısında resimleri tanıtırken, tablonun satılmasından elde edilen geliri Açe'deki Türk okuluna vereceğini bildirdi.

Gül'ün porteleri FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN.....!


Endonezya Kabine Sekreteri Dipo Alam'ın yaptığı ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e hediye edilmesi amacı ile açık artırmaya çıkardığı resimlere Endonezyalı işadamları büyük ilgi gösterdi. Cumhurbaşkanı Gül'ün portresinin bulunduğun resime verilen teklifler şimdiden 100 bin doların üstüne çıktı.

Endonezya Kabine Sekreteri Dipo Alam, daha önce Abdullah Gül sevgisini tablolar yaparak ifade ettiğini Cihan Haber Ajansı'na anlatmıştı.  Alam ayrıca dün Endonezya medyası için düzenlediği basın toplantısı ile yaptığı resimleri duyurdu. Endonezya medyasının büyük ilgi gösterdiği basın açıklamasının hemen sonrasında resime verilen  teklifler 100 bin doları aştı.

Dipo Alam, resimden elde edilecek tüm gelirin Endonezya'nın Açe bölgesindeki Türk okulu Fatih Koleji'nin yeni başlayan yurt inşaatına verileceğini ifade etti. Endonezya Kabine Sekreteri Alam ayrıca, Fatih Koleji'nin öğrencilerinin aldıkları uluslararası başarılar ile tsunami sonrası yerel halk için büyük bir moral kaynağı olduğunu söyledi.

CİHAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153