banner171

İstanbul'da haftasonu havalar nasıl olacak?

İstanbul'da hafta sonu havalar nasıl? Kar bekleniyor mu? Havalar ısınacak mı? İstanbullular hafta sonu havaların nasıl olacağını merak ediyor. İşte haftasonu İstanbul'da hava durumu...

İstanbul'da haftasonu havalar nasıl olacak?
 Tüm yurtta sıcaklıklar ortalama 11 derece birden artacak. -4'ü gören İstanbul'da yarın sıcaklık 9, pazar günü ise 12 derece olacak.
SICAKLIK PAZAR GÜNÜ 10 DERECEYE ULAŞACAK

İstanbul’da dün gece -4’e kadar düşen hava sıcaklığının ardından bugün öğle saatlerinden itibaren rüzgarın Lodos’a dönmesiyle sıcaklıkların kademeli olarak yükseleceği belirtildi. Meteoroloji kaynakları bugün sıcaklıkların 4 dereceye kadar artacağını, pazar günü ise 10 dereceyi aşacağını belirtti.

ULUDAĞ'DA KAR KALINLIĞI 2,90 METRE

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı 2 metre 90 santimetreye ulaştı. Bursa Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, "oteller bölgesi"ndeki kar kalınlığı, son yağışların ardından 2 metre 90 santimetreyi buldu. Sıcaklığın, gece sıfırın altında 18, sabah da sıfırın altında 13 derece olarak ölçüldüğü Uludağ'da, yağış bugün kesilirken, yarın hafif şekilde sürecek. 

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2015, 00:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153