banner171

İşte Galatasarayın yeni teknik direktörü

İşte Galatasarayın yeni teknik direktörü

İşte Galatasarayın yeni teknik direktörü
 Bülent Ünder'in olumsuz yanıtı üzerine ibreyi eski kaptanına çeviren Galatasaray yönetimi Bülent Korkmaz'dan olumlu yanıt aldı.
Mustafa Denizli'nin istifası üzerine hoca arayışına giren Galatasaray yönetimi Bülent Korkmaz ile 1.5 yıllık anlaşma için prensip anlaşmasına vardı.

Öyle ki Bülent Korkmaz dün Florya Metin Oktay Tesislerine dahi geldi. 1.5 yıllık sözleşme için ön anlaşma sağlayan taraflar Mayıs 2016 yani sezon sonunda kontratı tek taraflı feshetme hakkına sahip olacak.

Yani Bülent Korkmaz bu 9 haftalık süreç ve Türkiye Kupasına başarılı olursa görevine devam edecek. Aksi takdirde iki taraftan biri memnun olmazsa sezon sonu sözleşme sona erdirilecek. Bülent Korkmaz'ın Galatasaray'ın başında çıkacağı ilk maç Fenerbahçe derbisi olacak.

KALMASI KUPAYA BAĞLI

Hamza Hamzaoğlu ile sezona başlayan, daha sonra görece Mustafa Denizli'yi getiren ama bir süre önce tecrübeli hocanın istifasıyla teknik direktörsüz kalan Galatasaray'da, sezonun geri kalan kısmında Bülent Korkmaz'ın çalışması en uygun plan olarak belirlendi.

Galatasaray'ın Korkmaz'la başarıya endeksli bir sözleşme yapacağı belirtildi. Tecrübeli hocanın gelecek sezon takımın başında olup olmayacağı ise kupa ve ligde takımın alacağı sonuçlara göre belli olacak. Bülent Hoca'nın da gelmeye sıcak baktığı vurgulandı.

Bülent Korkmaz'la sezon sonuna kadar anlaşacak olan yönetim başarı durumunda sözleşmeyi uzatacak.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153