banner171

Kumpasta şaşırtmaca

Kumpasta şaşırtmaca

Kumpasta şaşırtmaca

 Talimatı eski polis Yahya Kemal Gezer’den aldıklarını anlatan sanıklar polisteki ifadelerinde Hakan’ı HDP’ye oy verme çağrısı yaptığı için dövdüklerini ileri sürdüler. Saldırı için 100 bin TL aldıklarını anlatan şüphelilerden Kamuran Engin, Yahya Kemal Gezer’in, kendilerine ‘Dövülecek bir adam var’ dediğini ifade ederek şunları anlattı: “Kurban Bayramı arifesinde, Uğur Adıyaman beni aradı. Kendisini şube müdürü olarak tanıtan bir kişi, Ahmet Hakan ile sıkıntıları olduğunu, bu adamı dövüp bırakmaları gerektiğini, bu işin karşılığında 100 bin TL vereceklerini , ayrıca Osmanlı Ocakları Başkanlığı’ndan Nezir isminde bir şahsın arayacağını söylemiş.”

Sanıklardan Fuat Elmas, polis Gezer’in “Gazeteci Ahmet Hakan. Şehitlere ölü diyor. Oyum HDP’ye diyor. Tahrik ediyor. HDP’ye oy verilmesi için teşvik ediyor. Bunun indirilmesi lazım. Bu akşam talimat verildi. İşin içinde MİT var. Emniyet var. Reis var” dediğini anlattı.

Saldırganların PKK ile bağı ortaya çıkmıştı

Saldırganlardan, Uğur Adıyaman’ın PKK’nın gençlik kolu YPG-H tişortü ile fotoğrafı ve ağabeyi PKK üyesi Seyhan Adıyaman’ın dağdaki fotoğrafı yayınlanmıştı.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2015, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153