banner171

Nagehan Alçı: MHP koalisyonu AK Parti'ye zarar verir

AK Parti'nin hem CHP'ye hem MHP'ye görüşmeye gideceğini söyleyen Alçı, buna karşın CHP ve MHP'nin açıklamalarına bakıldığında bir iyi niyetin olmadığını söyledi.

Nagehan Alçı: MHP koalisyonu AK Parti'ye zarar verir
 A Haber'de Nihan Günay'ın sunduğu Medya Dünyası'na katılan Milliyet Gazetesi yazarı Nagehan Alçı, olası koalisyon senaryoları değerlendirdi. AK Parti'nin hem CHP'ye hem MHP'ye görüşmeye gideceğini söyleyen Alçı, buna karşın CHP ve MHP'nin açıklamalarına bakıldığında bir iyi niyetin olmadığını söyledi.
Hem Kemal Kılıçdaroğlu'nun, hem de Devlet Bahçeli'nin yaptıkları açıklamalarda ne yapıcı bir tavır ne de birliktelik mesajı olmadığını vurgulayan Alçı, partilere has inatlaşmalar ile çekişmelerin de ötesinde yıkıcı ve kişisel saldırılar düzeyinde konuştuklarını söyledi.

"MHP İLE KOALİSYON AK PARTİ'YE ZARAR VERİR"

Devlet Bahçeli'nin AK Parti MHP koalisyonun en güçlü ihtimal olarak konuşulduğu günlerde Sözcü Gazetesi'ne verdiği röportajda kullandığı ifadeleri eleştiren Alçı, MHP ile kurulan koalisyonun AK Parti'ye ve çözüm sürecine zarar vereceğini söyledi.
Bahçeli'nin Bilal Erdoğan'a kişisel saldırıda bulunmaktan bile kaçınmadığı bir dönemde AK Parti'yle yakınlaşmasının imkansız derecede olduğunu belirten Alçı, '17-25 Aralık dosyalarını ver, hükümeti al' diyerek böylesine çirkin bir üslup kullanan Bahçeli'nin açıklamaları AK Parti MHP birlikteliğinin olmaması gereken bir birliktelik olduğu imajını çiziyor dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2015, 19:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153