banner171

Osman Gökçek: Osmanlı'nın torunları dünya lideri olacak

Osman Gökçek, "2071'e kadar yüzbinlerce Alparslanlar yetişecek ve Osmanlı'nın torunları dünya lideri olacak" diye konuştu.

Osman Gökçek: Osmanlı'nın torunları dünya lideri olacak
 Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu Kongresi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'da gerçekleştirildi. Kongreye binlerce vatandaş katıldı.
Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu için hazırlanan tanıtım filmi ardından Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu Genel Başkanı Osman Gökçek, kürsüye çıktı.

"OSMANLI'NIN TORUNLARI DÜNYA LİDERİ OLACAK"
Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu Genel Başkanı Osman Gökçek, "2023'e kadar binlerce yeni Recep Tayyip Erdoğanlar yetişecek. 2053'e kadar Fatih Sultan Mehmetler yetişecek. 2071'e kadar yüzbinlerce Alparslanlar yetilşecek ve Osmanlı'nın torunları yeniden dünya lideri olcak, yeni Türkiye'yi inşaa edecek" dedi.



"TARİHİN BİZE HEDİYESİ ERDOĞAN"
"Her hareket önündeki engelleri aşmak için bir örnek seçer" ifadelerini kullanan Osman Gökçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı örnek seçtiklerini belirterek "Tarihin bize hediyesi Recep Tayyip Erdoğan'dır. Biz kendimizi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öğrencisi olarak kabul ediyoruz. Biz bu okulda korkmamayı öğrendik, yiğitliği öğrendik, kararlılığı öğrendik. Dik durmayı sizden öğrendik Sayın Cumhurbaşkanım" şeklinde konuştu.



"OSMANLI'NIN TORUNLARI YENİDEN DÜNYA LİDERİ OLACAK"
Gökçek şöyle devam etti: "İnşallah 2023'e kadar binlerce yeni Recep Tayyip Erdoğanlar yetişecek. 2053'e kadar Fatih Sultan Mehmetler yetişecek. 2071'e kadar yüzbinlerce Alparslanlar yetişecek. Ve Osmanlı'nın torunları yeniden dünya lideri olacak, yine Türkiye'yi inşaa edecek. Bizim kitabımızda umutsuzluk yok. Bizim inancımızda bezginlik yok. Biz inanıyorsak mutlak galibiz. Biz diyoruz ki; Allah bize yeter kardeşlerim."

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2015, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153