banner171

Şampiyonlar Ligi'nde günün maçları

Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta, bu akşam oynanacak 8 maçla sona erecek.

Şampiyonlar Ligi'nde günün maçları
 UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta maçları, bu akşam oynanacak 8 karşılaşma ile tamamlanacak.
F GRUBU

FIFA'dan aldığı 4 aylık cezayı Ekim ayının son haftasında tamamlayan Luis Suarez, Barcelona formasıyla ilk Şampiyonlar Ligi maçına eski takımı Ajax karşısında çıkmaya hazırlanıyor. La Liga'ya harika bir başlangıç yapmasına karşın üst üste Real Madrid ve Celta Vigo'ya mağlup olan Barcelona'nın Messi, Neymar ve Suarez'den oluşan korkutucu forvet hattı, iki maç sonunda sadece bir gol bulabildi. Barcelona teknik direktörü Luis Enrique, Şampiyonlar Ligi maçlarında kalede Claudio Bravo'nun yerine Ter Stegen'i oynatıyor. Bununla birlikte İspanyol teknik adam, ligde fazla şans veremediği oyuncuları Devler Ligi karşılaşmalarında değerlendirmeyi tercih ediyor. Amsterdam Arena'da oynanacak karşılaşma öncesi F Grubu'nda Barcelona'nın 6, Ajax'ın ise 2 puanı bulunuyor. Grubun diğer karşılaşması lider Paris Saint-Germain ile APOEL arasında, Paris'te oynanacak. Fransız ekibinde Zlatan Ibrahimovic'in sakatlığı sürüyor.

E GRUBU

Gecenin bir diğer önemli karşılaşması Allianz Arena'da oynanacak. 2 hafta önce Roma'yı deplasmanda 7-1 mağlup eden Bayern Münih, rakibi karşısında bir galibiyet daha alıp, ikinci tur vizesini elde etmek amacında. Bu sezon oynadığı 15 maçta yenilgi yüzü görmeyen Bavyera ekibi, hafta sonunda da Borussia Dortmund'u mağlup etti. Roma ise Serie A'da Juventus ile sıkı bir zirve yarışı veriyor. Başkent ekibi, Juventus'un 3 puan gerisinde 2. sırada bulunuyor. E Grubu'ndaki diğer maçta Manchester City ile CSKA Moskova karşı karşıya gelecek. Rusya'da oynanan ilk maçta City, 2-0 öne geçmesine karşın üstünlüğünü koruyamamış ve maç 2-2 berabere bitmişti.

G GRUBU

Chelsea ise Maribor deplasmanına çıkıyor. Londra'da Sloven ekibin kalesine yarım düzine gol gönderen maviler, 7 puanla G Grubu'nda liderlik koltuğunda oturuyor. Chelsea menajeri Jose Mourinho, hafta sonundaki Liverpool maçı nedeniyle bazı oyuncularını Maribor karşılaşmasında dinlendirebilir. Grubun diğer maçında Sporting ile Schalke 04, Lizbon'da karşı karşıya gelecek.

H GRUBU

Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda ise Athletic Bilbao - Porto ve Shakhtar Donetsk - Bate Borisov karşılaşmaları oynanacak. 

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2014, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153