banner171

Sanatçı bakışıyla Tayyip Erdoğan!

‘Usta’nın Hikayesi’, Başbakan Erdoğan’ın doğumundan bugüne hayatının önemli duraklarını te-levizyona taşıdı. Sanat camiasından ünlü isimler de Başbakan Erdoğan’ı bu belgesele yorumladı.

Sanatçı bakışıyla Tayyip Erdoğan!
 Beyaz Tv, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını ‘Usta’nın Hikayesi’ adlı belgesele çekti. 3 Eylül akşamı yayınlanacak belgesel, Erdoğan’ın doğumundan bugünlere hayatının önemli duraklarını film tadında anlatıyor. Bir çok ünlü ismin katkıda bulunduğu belgesele sanat, spor ve eğlence dünyasından Ajda Pekkan, Kenan İmirzalıoğlu, Gülben Ergen, Orhan Gencebay, Şahan Gökbakar, Kenan Işık, Acun Ilıcalı, Fatih Terim ve Hidayet Türkoğlu gibi isimlerde Erdoğan hakkında görüşlerini ifade ederek destek verdi.
Çekimi aylarca devam etti

Belgesele görüş bildiren Kenan İmirzalıoğlu’nun Gezi eylemlerine destek veriyor olması da belgeselin küçük ama dikkat çekici ayrıntılarından. ‘Ustanın Hikayesi’, doğduğu günden AK Parti ‘nin kuruluşuna, hapisten Başbakanlık günlerine kadar Başbakan’ın özel hayatını ekrana taşıyacak. Aylardır çekimleri devam eden program, Erdoğan’ın hayatının bu kadar geniş anlatıldığı ilk yapım olarak dikkat çekiyor. Türkiye’nin değişik illerinden çocukların da Başbakan hakkında görüş bildirdiği programı canlı yayında izleyecek olan Erdoğan, her izlediği VTR üzerine yorumlar yapacak.


CEZAEVİ GÜNLERİNDEN ÇOK ÖZEL MEKTUPLAR

Usta’nın Hikayesi’nde Başbakan Erdoğan’ın cezaevi günlerinden çok özel mektuplar da yer alacak. Belgeselde yayınlanacak çok özel klipte ise 11 bakan, genel başkan yardımcıları, grup başkan vekilleri ve iki büyük şehrin belediye başkanlarının da oynadı. Klip şarkısının bir bölümünü Kubat bir bölümünü ise Işın Karaca seslendirdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2013, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153