banner171

Sanayici gözüyle Kastamonu

İstanbul’da haftalık yayın yapan Gazete İstamonu’nun, 8’inci buluşmasına Kastamonu sanayisi damga vuracak.

Sanayici gözüyle Kastamonu
 “Sanayici Gözüyle Kastamonu ” başlığında 15 Kasım Cumartesi günü saat 9.00 ila 13.00 arasında gerçekleşecek program Vizyontürk ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Programa Kastamonu’dan Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın’ın yanı sıra Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, KATSO Başkanı Selçuk Arslan ile Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı Sedat İşeri İstanbul’dan ise Kastamonulu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Başkanı Ayhan Aslan, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkan Vekili ve Dalgakıran Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Dalgakıran, Reis Gıda A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis ile Yılmaz Redüktör Yönetim Kurulu Üyesi Ender Yılmaz konuşmacı olarak katılacak.

Programın moderatörlüğünü ise Albaraka Türk Kurumsal Krediler Müdürü ve yazar olan Pınarbaşılı hemşerimiz Hüseyin Tunç üstlenecek.

Kastamonu’ya mensup olanın zihninde zenginlik “değer” kazanır

Gazete İstamonu Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Karadeniz, yaptığı açılamada iki buçuk yıldır İstanbul’da yayın yapan gazetenin İstanbul ile Kastamonu arasında köprü vazifesi yapacak şekilde donatıldığını ve bu amaç çerçevesinde tüm çalışmalarını yerine getirdiğini söyledi.

 “Kastamonu’ya mensup olanın zihninde zenginlik ‘değer’ kazanır” diyen Karadeniz, “Kastamonu 7 bin yıllık tarihi, 3 imparatorluğu bağrında yaşamış. Sayısız beylikler ve ilklerin yaşandığı bir il olmaktan öte Cumhuriyete önemli kazanımlar sağlamış bir memlekettir.” dedi.

Program hakkında detaylı bilgi aktaran Karadeniz şunları söyledi: “

Program, Kastamonulu işadamlarının Kastamonu’ya bakışındaki pozitif enerjiyi artırmaya yönelik düzenlendi. Bu kapsamda sorunlar ve tespitler ışığında inovatif çözümler bulunması hedefleniyor. Kastamonu ve İstanbul’dan işadamlarının katılacağı programda Kastamonu dışından da çok sayıda kurum temsilcisi yer alacak. Programa katılacağını belirten Sayın Valimiz Şehmus Günaydın başta olmak üzere, Belediye Başkanımız Sayın Tahsin Babaş’a, Üniversite Rektörümüz Sayın Prof. Dr.Seyit Aydın’a, KATSO  Başkanı  Sayın Selçuk Arslan’a, Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı Sayın Sedat İşeri’ye, KASİAD Başkanı Sayın Ayhan Aslan’a, İSO Başkan Vekili Sayın Adnan Dalgakıran’a, Reis Gıda A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Reis’e, Yılmaz Redüktör Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ender Yılmaz’a oda ve dernek başkanlarımıza teşekkür ederim.” Temsilcinin katılacağı program için Kastamonu valimiz sayın Belediye Başkanımıza, sayın rektörümüze ve oda başkanlarımıza konuşmacılara teşekkür ederim diyen Karadeniz, programın Vizyontürk ekranlarında naklen yayınlanacağını da belirtti.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2014, 01:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153