banner171

Tezgahı görgü şahidi bozdu!

Nurcan İbrahimoğlu'nun, İETT otobüsünde şort giydiği için dayak yediği iddiaları yalan çıktı. İddialar, yolcu ve şoförün anlattıklarından sonra farklı bir boyut kazandı!

Tezgahı görgü şahidi bozdu!

Bindiği İETT otobüsünde kısa şortlu olduğu gerekçesiyle dayak yediği iddia edilen Nurcan İbrahimoğlu'nun, aslında yolcuya kendisinin saldırdığı ortaya çıktı.

Nurcan İbrahimoğlu'nun, İETT otobüsünde şort giydiği için dayak yediği iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. İddiaya göre Beşiktaş bayan voleybol takımı oyuncusu ve Haliç Üniversitesi öğrencisi 19 yaşındaki Nurcan İbrahimoğlu, belediye otobüsünde ayaklarını uzattığı için bir yolcu tarafından tartaklanmış, çenesine isabet eden yumruk yüzünden dudağı patlamıştı.

Olaylar bununla da sınırlı kalmamıştı.. Sosyal paylaşım siteleri üzerinden ”O hayvanı bulun” kampanyaları başlatılmıştı. Hatta Nurcan'a destek veren kadın voleybolcular, cumartesi günü şort giyip Nurcan’ın hakarete ve saldırıya uğradığı 42M hatlı İETT otobüsüne toplu olarak bineceklerdi.

Ancak işin aslının medyaya yansıdığı gibi olmadığı yolcu ve otobüs şoförünün ifadeleriyle ortaya çıktı. Rotahaber'in ulaştığı görgü tanığı yolcu ve otobüs şoförü, Nurcan İbrahimoğlu'nun dayak yediği iddialarını yalanlayarak, asıl İbrahimoğlu'nun yolcuya tokat atarak sert bir cisimle kafasına vurduğunu belirttiler.

KIZ KAFASINA SERT BİR CİSİMLE VURDU

Olay sırasında dayak yediğini iddia eden kızın önünde oturan Salih Usta o anları şöyle anlattı;

" Otobüsün ön tarafında oturuyordum. Arka taraftan gelen gürültüler üzerine ayağa kalktım ve bayanın elindeki cisimle bir yolcuya vurduğunu gördüm. O sırada yanımıza şoför geldi ve ne olduğunu sordu. Nurcan'ın vurduğu yolcu, bayanın ayaklarını uzattığını, kendisinin de bunu görmeyerek ayağına takıldığını ve daha sonrada bayandan özür dilediğini söyledi. Ancak Nurcan, yolcuya önce tokat attı. Ardından da benim de gördüğüm şekilde elindeki sert cismi yolcuya vurmaya başladı."

Görgü tanığı Salih Usta'nın, bu ifadesini polis merkezine giderek, orada da verdiği öğrenildi.

"ÖZÜR DİLEYEN YOLCUYA TOKAT ATTI"

Görgü tanığı İETT otobüs şoförü, arbede çıktığı anda otobüsü durdurup olay yerine gittiğini, kavgaya tanık olan vatandaşlara olayın nasıl geliştiğini sorduğunu söyledi.

Nurcan İbrahimoğlu'nun otobüsün ön bölümünde oturduğuna dikkat çeken otobüs şoförü, "Oturduğu yerden ayaklarını boşluğa uzatmıştı. Darüşşafaka durağından binen 3 yolcu, bayanın ayağına takıldı. Ayağına takılan yolcu özür dilemesine rağmen bayan tartışmayı sürdürdü. Tartışma devam ederken üstelik özür dileyen yolcuya tokat attı ve sonra arbede çıktı." dedi.

İETT şoförü, polis çağrılmasını teklif etmesine rağmen Nurcan İbrahimoğlu'nun, bu teklifi geri çevirdiğini ve olayı kapatmaya çalıştığını vurguladı.

MİLLİYET ve DHA'NIN TEZGAHI BOZULDU

Milliyet Gazetesi ile Doğan Haber Ajansı'nın söz konusu olayı oluş şeklinin tam tersi şekilde haberleştirerek medyaya servis etmelerinden bir gün sonra olayın aslı ortaya çıktı. DHA'nın tezgahı, Rotahaber'in otobüs şoförü ve görgü tanığı yolcuya ulaşarak olayın aslını ortaya çıkarmasıyla bozulmuş oldu.ROTA HABER



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153