banner171

YENİ EVLENEN ÇİFT ALEVLERİN ARASINDA KALDI

Sultanbeyli'de dün evlenen çift, gezmeye çıktıkları aracın alev alması sonucu yaralandı.

YENİ EVLENEN ÇİFT ALEVLERİN ARASINDA KALDI
Çıkan yangın sonrası otomobil kullanılamaz hale geldi, yeni evli çift ise vücutlarında oluşan yanıklar sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Olay sonra taşkınlık yapan çiftin yakınları da gözaltına alındı.



Olay, Mecidiye Mahallesi Fatih Bulvarı üzerindeki bir benzin istasyonunda meydana geldi. Dün düğünleri olduğu öğrenilen Şemsettin Varol ve Cemile Varol çifti 06 CHD 98 plakalı otomobil ile LPG dolumu için istasyona yanaştı. LPG dolumu başlandıktan bir süre sonra gaz sızıntısı nedeniyle otomobil aniden alev aldı. Kısa sürede alevlerin sardığı otomobilin içindeki Cemile Varol ne olduğunu anlayamadan alevler arasında kaldı. Eşinin otomobilde olduğunu gören Şemsettin Varol da panik halinde otomobile yönelerek eşini kurtarmaya çalıştı. Cemile Varol diğer vatandaşların da yardımı ile otomobilden çıkartıldı. Olayda yaralanan Varol çifti, vatandaşlar tarafından önce Sultanbeyli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan çift, ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Ünitesi'ne götürüldü.


Varol çiftinin olaydan kısa süre sonra benzin istasyonuna gelen yakınları, istasyon görevlilerine saldırmak istedi. Polis ekipleri taşkınlıklarını sürdüren şahıslardan bazılarını gözaltına aldı. Yangında kullanılmaz hale gelen otomobil, olay yerine gelen çekici ile istasyondan götürüldü.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2012, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153