banner171

Yüzyılın boks maçını Floyd Mayweather kazandı

Floyd Mayweather ve Manny Pacquiao, arasında oynanan 280 milyon euroluk boks maçı nefesleri kesti.

Yüzyılın boks maçını Floyd Mayweather kazandı
 Floyd Mayweather JR ile Manny Pacquiao arasındaki Yüzyılın Maçı olarak adlandırılan ünvan maçı 12 raunt sonunda 116-112'lik farkla Mayweather'ın oldu.

Manny Pacquiao agresif ancak tedbirli bir stille dövüşürken, 38 yaşındaki Mayweather uzaktan ve stratejik bir boks yaptı.

Toplam cirosu 400 Milyon dolara yükselen olay maçta WBc Yarı Orta Sıklet Şampiyonu Floyd Mayweather ile WBA Dünya Şampiyonu Manny Pacquiao karşı karşıya geldi.



13. raundun sonunda sayı hakemleri kazananı açıkladı: Floyd Mayweather.



ÖDÜL 280 MİLYON EURO

Kumarhaneleriyle ünlü Las Vegas'taki, MGM Grand Garden Arena'da yapılan maç için rekor bir ücret paylaşıldı. Floyd Mayweather 280 milyon Euro ödülün yüzde 60'ını, Filipinli Pacquiao ise yüzde 40'ını aldı.

DEV MAÇTA YILDIZLAR GEÇİDİ

Denzel Washington'dan Paris Hilton'a, Robert De Niro'dan Andre Agassi sanat, spor, siyaset ve sosyete camiasından birçok ünlü isim, karşılaşmayı izlemek için tribündeydi.

2 kez olimpiyat şampiyonu olduktan sonra da daha 3. profesyonel maçında şampiyonluğa imza atan Ukraynalı Vasly Lomachenko ile Porto Rikolu Gamalier Rodriguez WBo Tüy Sıklet Unvan maçında karşı karşıya geldi.

Vasly Lomachenko, Gamalier Rodriguez'i teknik nakavtla yendi. Rodriguez kariyerinde ilk kez nakavt oldu.

FLOYD 48'DE 48 YAPTI

Filipinli Mayweather'ın seri ataklarına kontratlarla cevap veren Mayweather, 48. maçında da kazanan taraf oldu ve namağlup ünvanını korudu. 

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2015, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153