banner171

Zengin: İkinci bir 28 Şubat'a tahammül yok

AK Parti Milletvekili Adayı Özlem Zengin, siyaset yolculuğu, başörtüsü yasağına karşı verdiği mücadele ve seçimleri değerlendirdi.

Zengin: İkinci bir 28 Şubat'a tahammül yok
 "TÜRKİYE'NİN İKİNCİ BİR 28 ŞUBAT'A TAHAMMÜLÜ YOK"
AK Parti İstanbul Kadın Kolları Eski Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Özlem Zengin, kadınların siyasette bir araya gelmesinin bazı sorunların çözümünü kolaylaştıracağını ve siyasetteki kaliteyi arttıracağını söyledi.

AK Parti'nin Türkiye'deki tüm siyasi partileri zihinsel olarak dönüştürdüğünü belirten Zengin, "Türkiye'nin ikinci bir 28 Şubat'a tahammülü yok" ifadesini kullandı.

28 Şubat edebiyatı yaptığı yönündeki eleştirileri reddeden Zengin, "28 Şubat edebiyatı yapmıyorum, zaten hiç yapılmadı. Mağduriyetler üzerinden siyaset üretmedim. 28 Şubat'ta muhataplar adil değildi, yok etmek üzerineydi. Bu süreçte başörtülü kadınlara yeteri kadar sahip çıkmayan muhafazakar erkekler de oldu" diye konuştu.

"CHP’NİN REKLAM FİLMİNDE KAFA KARIŞIKLIĞI VAR"
Partilerin seçim çalışmaları sırasında kullandığı reklam filmlerini değerlendiren AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Avukat Özlem Zengin, "CHP’nin reklam filminde kafa karışıklığı var. AK Parti'nin reklam kampanyaları ise gerçekçi ve umut veriyor. AK Parti’ninki seçmene zarar verici vaatler içermeyen bir seçim kampanyası olacak" dedi.

Zengin'e göre 7 Haziran seçimlerinde tablo yine değişmeyecek ve sandıktan AK Parti birinci çıkacak.
Av. Özlem Zengin , bu açıklamaları A Haber'de katıldığı programda yaptı.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2015, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153