banner171

AK PARTİ SEÇİM İRTİBAT BÜROLARININ İLKİ KÜÇÜKÇEKMECE’DE AÇILDI

SEÇİM İRTİBAT BÜROLARININ İLKİ KÜÇÜKÇEKMECE’DE AÇILDI

AK PARTİ SEÇİM İRTİBAT BÜROLARININ İLKİ KÜÇÜKÇEKMECE’DE AÇILDI
SEÇİM İRTİBAT BÜROLARININ İLKİ KÜÇÜKÇEKMECE’DE AÇILDI

Ayda bir kez ilçelerde gerçekleşen AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Toplantısı bu ay Küçükçekmece ilçe binasında yapıldı.

Aziz Babuşcu başkanlığında yapılan İl Yönetim toplantısına İl Başkan Yardımcıları,İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Küçükçekmece İlçe Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı katıldı.

Toplantının başında İlçe Başkanı Temel Karadeniz yaptıkları çalışmalar hakkında bir sunum yaptı. İlçe Başkanının ardından Küçükçekmece Belediye Başkanı da ilçeye dair yaptıkları hizmetleri anlattı.

Aziz Babuşcu toplantıda bir konuşma yaparak, daha önce Sapanca ve Pendik’te düzenlenen istişare toplantılarında belirledikleri farklı seçmen profillerinin ağırlıkta olduğu Küçükçekmece’de, ilçe teşkilatının çalışmalarının İstanbul’da %55 hedefine ulaşmak için önemli olduğunu söyledi.

CUMHURİYET TARİHİNDEKİ BÜTÜN SEÇİMLER BİR YANA,

BU SEÇİMLER BİR YANA

Babuşcu, Yönetim toplantısının ardından Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Küçükçekmece Yeşilova Mahallesi’nde Seçim İrtibat Bürosu açılışı yaptı.

Açılışa, Küçükçekmece İlçe Başkanı ile birlikte Küçükçekmece Belediye Başkanı, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Şengül, İlçe Belediye Meclis Üyeleri ile Mahalle Muhtarı ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Babuşcu açılışta bir konuşma yaparak, Küçükçekmece’de 41 tane açmayı planladıkları seçim irtibat bürolarından ilkini Yeşilova’da açtıklarını ve İstanbul’da seçim startını verdiklerini dile getirdi.

2011 genel seçimlerinin diğer seçimlerden çok daha önemli olduğunu vurgulayan Babuşcu ,“Cumhuriyet tarihindeki bütün seçimler bir yana, bu seçimler bir yana. 12 Haziran’da yapılacak seçimler için çok çalışmalıyız. Milletimizin, çocuklarımızın, aydınlık geleceği için 12 Haziran’da yeni bir zafer kazanmamız gerekiyor.” dedi.

Babuşcu,AK Parti’ye oy verenleri her defasında aşağılayarak ‘bidon kafalı, aptal’ diyenlere, ayrıcalıklılara, seçkinlere karşı başarılı olmak ve bu millet için ellerinden gelenin en iyisini yapmak zorunda olduklarını ifade etti.

13 HAZİRAN SABAHI TÜRKİYE’DE YENİ BİR DÖNEM, YENİ BİR UMUT BAŞLAYACAK

AK Parti’nin siyasi bir teşkilat olmaktan öte büyük bir aile olduklarının altını çizen Babuşcu,  “Biz birbirimizle gurur duyan büyük bir aileyiz. Biz öyle bir misyon taşıyoruz ki sadece bize oy verenlerin değil, bize oy vermeyenlerin de aydınlık yarınlara erişmesi için çırpınıyoruz. Birileri bu seçimleri ‘Kurtuluş Savaşı’ olarak tanımlasa da, birileri halkı sokak sokak direnişe çağırsa da, biz kardeşlikten ve dostluktan asla taviz vermeden, kucaklaşarak, el ele gönül gönüle bir propaganda dönemi geçireceğiz. Çünkü biz, milletle birlikte siyaset yapıyoruz. Çünkü biz, millet için siyaset yapıyoruz.  Çünkü biz, milletin dudağından dökülen hayır duanın sıcaklığından başka hiçbir zevke, hiçbir lezzete aldanmayan bir teşkilatın mensuplarıyız. Bütün emeğimizi, tecrübemizi, samimiyetimizi İstanbul’un sokaklarına ev ev, sokak sokak, el el sunarak yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatarak 12 Haziran günü Başbakanımıza ve milletimize bir zafer sunmuş olacağız.13 Haziran sabahı Türkiye’de yeni bir dönem, yeni bir umut başlayacak. Bugün  dünyanın lider ülkeleri arasına girmiş Türkiye’nin daha da güçlü olacağı, daha da tayin edici olacağı bir dönemi başlatmış olacağız.”diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153