banner171

AK Parti’de Listeler Sil Baştan Değişiyor!

AK Parti MKYK’ya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damgasını vurması, 7 Haziran’daki milletvekilleri listelerinin de sil baştan değişebileceği yorumlarını beraberinde getirdi.

AK Parti’de Listeler Sil Baştan Değişiyor!
 AK Parti’nin 5. Olağan Kongresi, Başbakan Ahmet Davutoğlu kadar kendisine yakın olan milletvekillerinin de kaderini  etkiledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MKYK’dan sonra milletvekili listesinde de etkili olma kararı aldı.
Kulislerde dillendirilen iddialara göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongreden iki gün önce Beştepe’de  bir araya geldiği Başbakan Davutoğlu’na listelerden hoşnut olmadığını söyledi. Başbakan Davutoğlu’na verdiği 50 ismin ancak üçte birinin listeye alınmasına tepki gösteren Cumhurbaşkanı, tekrar seçimde  değişiklik yapılmasını istedi.

İSTANBUL’DA KAÇ KÜRT KÖKENLİ VEKİL VAR

Bu arada Erdoğan, Beştepe’de bazı isimlerle de bir araya geldi. AK Parti’nin milletvekili listesinden hoşnut olmadığını burada da tekrarlayan Erdoğan,  çevresinde bulunanlara “İstanbul’da AK Parti’nin kaç Kürt kökenli milletvekili var” sorusunu yöneltti. Sorusuna “Mehmet Metiner var” yanıtını alan Erdoğan, “Onu saymayın. Görüyorsunuz ki başka isim yok. Bu durum değişmeli” diye konuştu.

Habervaktim.com

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2015, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153