banner171

Başbakan Davutoğlu: Kılıçdaroğlu sussun, aklına ihtiyacımız yok!

Başbakan Davutoğlu Bingöl'de yaşananan acı saldırının ardından, şehit ailelerine taziyelerini bildirdi. Davutoğlu kendisine yöneltilen Kılıçdaroğlu sorularına da cevap verdi.

Başbakan Davutoğlu: Kılıçdaroğlu sussun, aklına ihtiyacımız yok!
 Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün gece Bingöl'de, Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay... 'a yapılan acı saldırının sonrasında, 'yi kaldığı hastanede ziyaret etti. Ziyaretin ardından kısa bir basın açıklaması yapan Davutoğlu kendisine sorulan Kılıçdaroğlu sorularına da sert bir dille cevap verdi. 
İşte Davutoğlu'nun o sözleri: 

"Kılıçdaroğlu'nu anlamak mümkün değil. Bir taraftan sükunet teklifinde bulunuyor, bir yandan hükümetimize IŞİD'e destek oluyor tezinde bulunuyor. Bu en hafif tabirle sorumsuzluktur. Ve bu kritik dönemde yapılan bir ihanettir."

"Bu günler sınav günleridir. Muhalefet Partisi son derece komik bir teklifte bulundu. Peki yarın IŞİD başka şehirlere saldırdığında her bir şehir için ayrı ayrı tezkere mi çıkaracağız? Kılıçdaroğlu yaptığı hatayı yeni fark ediyor ve çark etmeye çalışıyor."

"TÜRKİYE IŞİD'E DE ESED'E DE AYNI ÖLÇÜ DE KARŞIDIR"

"Kılıçdaroğlu'nun tek bir çabası var: Esad'ı korumak! Türkiye Devleti için IŞİD de Esad da aynı derecede tehlikelidir ve Türkiye ikisine de aynı derecede karşıdır. Kılıçdaroğlu bilsin ki "Onun aklına ihtiyacımız yok, o sadece sussun. Onun aklına da, fikrine de ihtiyacımız yok." 

"YAPILAN ÇALIŞMADAN HABERİ YOK"

"Kılıçdaroğlu'nun daha mevzuattan haberi bile yok. Dükkânları yağmalanan vatandaşlar için yasa çıkarma önerisinde bulundu. O bunu düşünürken biz zaten yardımları başlattık. Bu tür durumlarda otomatik olarak devlet terör mağdurlarının yanındadır. Yanındaki danışmanlar da kendisini bilgilendirmiyor sanırım, böyle bir çalışmanın yapıldığından haberi yok."

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2014, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153