banner171

Cemaat'le CHP seçim günü işbirliğine gitti

CHP, Cemaat'in ajansı CHA ile işbirliğine giderek, oy verme işlemleri sırasında sandık müşahidi olan Cemaat mensuplarından yardım alacak.

Cemaat'le CHP seçim günü işbirliğine gitti
 Dershane tartışmaları ile başlayan ve 17 Aralık yolsuzluk operasyonuyla belirginleşen AK Parti Cemaat kavgasının bir sonucu da CHP ile Cemaat'in yakınlaşması olmuştu. 
CEMAAT - CHP İŞBİRLİĞİ SANDIK BAŞINA TAŞINDI
Şimdi bu yakınlaşma 30 Mart seçimlerine de yansıyarak sandık başına taşınıyor. CHP, hakimiyeti bulunmayan Orda Anadolu, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde sandık müşahidi bulamamanın sıkıntısını Cemaat'le çözecek. 

SANDIKTA MÜŞAHİTLİK GÖREVİ
Cemaat'in haber ajansı olarak bilinen Cihan Haber Ajansı muhabirleri, CHP'nin müşahit bulamadığı bölgelerde sandık başında yer alacak. Bu şekilde Cemaat CHP'ye hem müşahitlik görevi verecek hem de sandıklardan sonuç çıkar çıkmaz durumu genel merkeze bildirecek. 

SAYIMDA MANİPÜLASYON İDDİALARI
Cemaat'in Anadolu'nun çeşitli bölgelerinde sandık başında çok iyi organize olduğu eskiden beri bilinen bir gerçek. Bu sebeple Cihan Haber Ajansı, diğer haber ajanslarına göre seçim sonuçları konusunda bir adım önde olarak gösterilir. CHP'nin Cemaat'le yaptığı bu işbirliğinin sonucu olarak oy sayımı ve sonuçları konusunda manipülasyon yapılacağı da defalarca iddia edilmişti. CHP ile Cemaat'in taktik amaçlı yakınlayı bir adım öteye taşıyarak seçim ittifakı kurmaları da bu iddiaları bir kez daha gündeme getirdi. Ensonhaber

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2014, 00:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153