banner171

Davutoğlu: Yakalandı ve suçunu itiraf etti

HDP'li Ahmet Karataş'a yapılan bıçaklı saldırıyı kınayan Başbakan Davutoğlu saldırının nedeninin araştırıldığı açıkladı.

Davutoğlu: Yakalandı ve suçunu itiraf etti
 Başbakan Davutoğlu, HDP'li Ahmet Karataş'a yapılan saldırıya ilişkin, "Ben her şeyden önce bütün şiddet olaylarını açık bir şekilde kınadığım gibi bu şiddet olayını da kınıyorum. Hiçbir gerekçe herhangi bir siyasetçiye, vatandaşa yapılan bu saldırıyı mazur gösteremez, açıklamasında bulundu. 


ZANLI YAKALANDI VE SUÇUNU İTİRAF ETTİ
Başbakan Davutoğlu, Karataş'ı bıçakla yaralayan 1986 Ankara doğumlu zanlının yakalandığını ve suçunu itiraf ettiği söyledi. 
DAVUTOĞLU: HİÇ KİMSEYİ HEDEF GÖSTERMEDİK
HDP'nin kendilerini hedef gösterdiği iddialarına da cevap veren Başbakan Davutoğlu, " Biz hiçbir zaman hiç kimseyi  hedef göstermedik. Biz her türlü eleştiriye açığız ama diğer partiler de eleştiriye açık olmalı. Hedef gösterme gibi bir durum söz konusu değil. Her siyasi partinin asli görevi hassas süreçten bahsediyorsak barışçıl bir dil kullanmalıdır." dedi.
BİNGÖL'DEKİ HAİN DE YAKALANDI
Başbakan Davutoğlu, Bingöl'de Emniyet Müdürü Atalay Ürker'in yaralandığı ve 2 polisin de şehit olduğu olayla ilgili aranan bir saldırganın da bu sabah yakalandığını açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2014, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153