banner171

Eski AKP'li Vekile Bomba Mesajı

AKP Eski Milletvekilinin oğlunun oturduğu binanın girişine bırakılan bomba süsü verilmiş paket paniğe sebep oldu.

Eski AKP'li Vekile Bomba Mesajı
Üsküdar'da sabah saatlerinde bir sitenin girişine bırakılan ve vatandaşlar arasında paniğe neden olan şüpheli paketten bomba süsü verilmiş havai fişek ve sprey tüp çıktı. Bomba imha ekipleri tarafından fünye ile patlatılan paketin AK Parti Eski Milletvekili Gülseren Topuz'un asistan doktor oğlu Berk Topuz adına bırakıldığı öğrenildi.

Sitenin güvenlik görevlisi tarafından fark edilen paket önce içeriye götürülmek istendi. Daha sonra paketten şüphelenen güvenlik görevlisinin polise haber vermesi üzerine olay yerine bomba imha ekipleri gönderildi. Uzman ekipler tarafından fünye ile patlatılan paketin içinden havai fişeklere bağlanmış düzenek ve basınç tesirli tüpler çıktı.

Dinamit lokumu görüntüsü verilen havai fişeklerin patlaması halinde parça tesiri yapabileceği belirtildi. Şüpheli paketin patlatılması sonucu çevreye dağılan parçalar olay yeri inceleme ekipleri tarafından toplanıp götürüldü.

İsmine şüpheli paket gönderilen Berk Topuz da olay yerine gelerek polis ekiplerinden bilgi aldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153