banner171

Gürsel Tekin'in Hülya Avşar'a ciddiyet yorumu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'e Hülya Avşar'ın, "CHP'nin iktidar olması kıyamet alametlerindendir" sözleri soruldu. Tekin, "Biz ciddi işler yapıyoruz. Ciddi sorular sorarsanız cevap veririm" karşılığını verdi.

Gürsel Tekin'in Hülya Avşar'a ciddiyet yorumu
 CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Kapalıçarşı'yı ziyaret etti. Kapalıçarşı esnafını yerinde ziyaret eden Tekin, herkesin elini tek tek sıktı. İşyeri ziyaretlerinin ardından Kapalıçarşı Esnaf Odası'na geçen Tekin, geçtiğimiz hafta çıkan ufak çaptaki yangın için geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaretiyle esnafın sıkıntılarına da dikkat çekmek istediğini söyleyen Gürsel Tekin, 2012 yılında 5 bin esnafın kepenk kapattığını öne sürdü. Tekin, "Esnaf kredilerini ödeyemiyor" dedi.
Bir gazeteci Tekin'e, Hülya Avşar'ın, "CHP'nin iktidar olması kıyamet alametlerinden biridir" sözlerini hatırlattı. Tekin bu soruya, "Magazin işlerine girmek istemiyorum. Biz ciddi işler yapıyoruz. Ciddi sorular sorarsanız cevap veririm" karşılığını verdi.

İBB ADAYLIĞI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı adaylığı için Mustafa Sarıgül ve kendisinin adının geçtiğini hatırlatan bir gazeteciye de yanıt vermek istemeyen Gürsel Tekin, "Bizim temel hedefimiz CHP'nin iktidar olmasıdır. Biz o uğraşı içerisindeyiz. Bir makam, mevki peşinde değiliz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2013, 15:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153