banner171

Kasetçiler İstifa Etti Bahçeli Reddetti

Haklarında bir internet sitesinde görüntüleri olduğuna dair haberler çıkan MHP’nin 6 Başkanlık Divanı üyesi, istifalarını Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye sundu. Suçlanan kişilerle telefon görüşmesi yapan Bahçeli istifaları kabul etmedi.

Kasetçiler İstifa Etti Bahçeli Reddetti

Bahçeli, kurmaylarına yaptığı değerlendirmede, istifa dilekçelerini işleme koymaması konusunda, “Bu iş şantaja dönüştü. Artık MHP şantaja prim vermeyecek. Bu kişilerle seçime kadar birlikte yola devam edeceğiz” yorumunu yaptı.

Böylece MHP’nin seçime aynı parti yönetimiyle girmesi, ancak seçimlerden sonra Başkanlık Divanı üyelerinin değiştirileceği mesajı alındı.  MHP Genel Merkezi’ndeki kamera kayıtlarının toplandığı Foto Film Merkezi’nin son 6 aylık görüntülerin hukukçular ve teknik bir ekip tarafından izlemeye alındığı öğrenildi.

Bu arada partinin avukatı Hamit Kocabey, izledikleri görüntülerde siyah renkli aracın partiye gelişine ilişkin görüntüleri incelemelerinde, aracın partinin önüne sabaha karşı 05.29’da geldiğine ilişkin tespit yaptıklarını açıkladı. Yine Kocabey, metalik sarı renkli emniyete ait olduğu belirtilen araçtan inen polislerin partiye girişi, yarım saat kalmaları ve partiden çıkışlarına ilişkin görüntüleri de basına dağıttı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153