banner171

Kılıçdaroğlu: Sen kim oluyorsun da benim dinimi sorguluyorsun?

CHP grup toplantısında gündemi değerlendiren Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na seslenerek 'Sen kim oluyorsun da benim dinimi sorguluyorsun?' dedi.

Kılıçdaroğlu: Sen kim oluyorsun da benim dinimi sorguluyorsun?
 Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Hrant Dink cinayeti hakkında "8 yıldır bekliyoruz. Failler ortaya çıkıncaya kadar bekleyeceğiz" diyen Kılıçdaroğlu, konuşmasının devamında Başbakan Ahmet Davutoğlu'na seslendi.
Kılıçdaroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Hz. Muhammed'i tasvir eden karikatürle ilgili olarak CHP'ye iftira attığı söyledi. Davutoğlu'na 'Sen kim oluyorsun da benim inancımı sorguluyorsun?' diye seslenen CHP lideri, partisinin inanç ve kutsallara saygı duyduğunu ifade etti.

"SANA BU YETKİYİ KİM VERDİ?"

Kılıçdaroğlu, "Böyle bir iftira nasıl atılır? CHP hiçbir zaman hiçbir kutsalın karşısında olmamıştır. Hepsine saygı göstermiştir. Bütün peygamberleri de dört kitabı da hak biliriz. Eskiden beri bizi suçluyorlar. Dinimizi sorguluyorlar. Sen kim oluyorsun da benim inancımı dinimi sorgulayacaksın? Sana bu yetkiyi kim verdi? Bunlar karanlık dünyaların adamlarıdır. Asıl İslamiyet'e, Müslümanlığa en büyük kötülüğü yapanlar bunlardır" açıklamasında bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2015, 18:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153