banner171

Şamil Tayyar'ı Gülme Krizine Sokan Olay?

Şamil Tayyar canlı yayında gülme krizine girince çareyi reklamlarda buldular.. İşte canlı yayında yaşanan o anlar...

Şamil Tayyar'ı Gülme Krizine Sokan Olay?

Bugün TV ekranlarında yayınlanan Temsilciler Meclisi programına canlı yayın konuğu olan Ak Parti Gaziantep milletvekili adayı gazeteci Şamil Tayyar, adaylık sürecinde Ak Parti Genel Merkezinde gelen bir olayı anlatınca stüdyo kahkahalara boğuldu.

Gülme krizine giren Şamil Tayyar, gülmekten konuşamaz hale gelince programın moderatörü reklam arası vermek zorunda kaldı. Temsilciler Meclisi'nde partilerin listeleri masaya yatırıldı. Ciddi bir şekilde partilerin adayları değerlendiriyordu; taa ki Şamil Tayyar, Ak Parti Genel Merkezi’nde geçen bir olayı anlatana kadar…

GÜLME KRİZİNE GİRDİ

Ak Parti Genel Merkezi’nde milletvekili aday adayları için kurulan ve vekil adayları ile yüz yüze görüşen komisyon üyelerinin başından geçen komik bir olayı anlatan Şamil Tayyar, gülme krizine girdi. Komik olayı stüdyoda anlatmaya başlayan Şamil Tayyar gülme krizine girince, programın moderatörü reklam arası vermek zorunda kaldı.

KONUŞMA ÖZÜRLÜ SANMIŞLAR

Şamil Tayyar, reklam sonrası komisyonun başından geçen komik olayı şu sözlerle anlattı;

“Ak Parti Genel Merkezi’nde milletvekili aday adayları için komisyon kurulmuş. O komisyonlar vekil ayları ile yüz yüze görüşüp mülakat yapıyorlardı. Bir adayı mülakata alıyorlar. Ve isim benzerliğinden dolayı, komisyon üyeleri bu aday adayını konuşma özürlü bir engelli zannediyorlar. Üyeler bu arkadaşın konuşamadığını düşünerek, soruları kağıda yazıyorlar ve sorulara başını eğerek cevap vermesini bekliyorlar. Ancak aradan bir süre geçince, aday adayı kalkıp demiş ki ‘Bana niye soru sormuyorsunuz?’”

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153