banner171

Yiğit Bulut'tan Şok Suikast İddiası!

Yiğit Bulut'a göre saldırı polislere yönelik değil, Başbakan Erdoğan'a yönelik suikast girişimiydi. Bulut, geçtiğimiz iki aya dikkat çekti.

Yiğit Bulut'tan Şok Suikast İddiası!

Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, Başbakan'ın konvoyuna düzenlenen saldırı ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Canlı yayına bağlanarak saldırıyı yorumlayan Bulut, Başbakan'ın konvoyunun düzeni hakkında geniş bilgi sahibi olduğunu ve bu saldırının polis ekibine değil bizzat Tayyip Erdoğan'ın kendisine yapıldığını, bunun bir suikast girişimi olduğunu ifade etti. Teröristlerin konvoyun içinde Başbakan'ın olup olmadığını bilme ihtimallerinin bulunmadığını, bu sebeple de polislerin ateş ve bombalara maruz kaldıklarını da sözlerine ekledi.

Bu saldırının korkutma amacı taşımadığını, Başbakan Erdoğan'ı öldürmeye yönelik olduğunu ileri süren Bulut, geçtiğimiz iki aya dikkat çekti.

Abdullah Öcalan ve devletin görüşme halinde olduklarını bilen PKK içindeki bazı grupların, 'Öcalan devletle anlaştı. Artık onunla işimiz kalmadı.' düşüncesine sahip olarak Karadeniz ve Anadolu bölgelerine yerleşme, aynı zamanda da bu bölgelerde eylem yapma düşüncesine sahip olduğunu ifade eden Bulut, 'Tabi ki şu saatten sonra gelen bilgilere göre daha iyi anlaşılacaktır olay. Ancak mevcut bilgilere bakılarak ilk aşamada saldırının PKK tarafından gerçekleştirildiğini  söylemek yanlış olmaz.' dedi.

BAŞBAKAN'IN AÇIKLAMASI İDDİAYI DOĞRULADI!

Aslında en önemli nokta ise Başbakan'ın bu menfur saldırı ardından yaptığı açıklamaydı. Başbakan Erdoğan, saldırının ardından sıcağı sıcağına çıktığı 'Amasya Mitingi'nde; 'Biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık. Allah'ın kader planında bizler için biçmiş olduğu ömrü kısaltmaya ya da uzatmaya kimsenin gücü yetmez.' şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Bu açıklama, saldırının hedefinde 'Başbakan Erdoğan'ın bizzat kendisinin olduğunu doğrular nitelikteydi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153