banner171

''Beni Metris'e götürün''

Reto Ziegler yaptığı girişimle hem şaşırtırken hem de duygulandırdı.

''Beni Metris'e götürün''

Reto Ziegler yönetime bu sözlerle başvuruda bulunarak, “Başkanımız Aziz Yıldırım’ı ziyaret etmek istiyorum. Onu ziyaret etmeliyim ki çıkınca yüzüne bakabileyim” dedi.

Fenerbahçe yönetiminden sürpriz istek... Reto Ziegler yaptığı girişimle hem şaşırtırken hem de duygulandırdı.

Yıldız futbolcu geçtiğimiz günlerde yöneticilerle görüşerek Metris Cezaevi’ne gitmek istediğini ve orada başkan Aziz Yıldırım ile tanışmak istediğini resmen yöneticilere iletti. Bu konuyla ilgili olarak düşüncelerini de dile getiren Reto Ziegler, “Başkan inşallah yakın zamanda çıkacak buna inanıyorum. Çünkü bu konuda suçsuz olduğuna tüm kalbimle inanıyorum. Sadece onun değil diğer yöneticilerimizin de suçsuz olduğunu biliyorum” dediği öğrenildi.

‘LÜTFEN BİR ŞEYLER YAPIN’

Takımdaki bir çok arkadaşının Metris Cezaevi’ne gittiğini belirten Reto Ziegler bu konuda kendisi için de yasal girişimlerin yapılmasını istedi. Yıldız futbolcu yöneticilerle yaptığı görüşmede, “Dediğim gibi başkanımızın yakın zamanda serbest kalacağına yürekten inanıyorum. Ama o çıkmadan ben onu orada ziyaret etmek istiyorum. Çünkü onunla hiç tanışmadım ve giden arkadaşlarım sürekli olarak anlatıyorlar neler konuştuklarını. Onu ziyaret etmeliyim ki çıkınca yüzüne bakabileyim. Bu konuda lütfen benim için bir şeyler yapın” dedi. Ziegler’in bu talebi için yasal girişimlerin başlatıldığı belirtildi. (Habertürk)



Kaynak : //www.spor3.com/beni-metrise-goturun-1185769h.htm#ixzz1lsG3UgyH

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153