banner171

Karabük - Galatasaray maçıyla ilgili şok iddia!

Karabük - Galatasaray maçıyla ilgili şok iddia!

Karabük - Galatasaray maçıyla ilgili şok iddia!
 Karabük-Galatasaray maçının hakemi Kamil Abitoğlu’nun, ev sahibi takımın oyuncusu Birol’a iki kez sarı kart gösterdiği dedikodusu sosyal medyada yayıldı, kural hatası bulunduğu iddiaları gündeme geldi.
59. dakikada Melo’ya faul yapan Birol’a göstermek için kartını çıkaran Abitoğlu, bu sırada Melo ile Birol’un tartışması sırasında araya girdi. Bunun ardından kendi sahasına doğru yürüyen Birol’a sarı kartını gösteren maçın hakemi, oyunu devam ettirdi.

Hakem otoriteleri, kartını çıkaran hakemin, tartışmayı durdurmak için araya girdiğini, dolayısıyla bunun tek bir sarı kart olduğunu ifade ettiler. Otoriteler, bir hakemin, aynı pozisyon içinde iki sarı kart gösterme gibi bir yanlış yapmalarının mümkün olmadığını da dile getirdiler.


Galatasaraylı futbolcu Drogba, Karabük maçından önce arkadaşlarına taktik verdi!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın cezaları nedeniyle Karabük deplasmanında kulübede Claudio Taffarel yer aldı. Bu maçta "sorumluluk" alan bir diğer isim ise Didier Drogba oldu.

Galatasaraylı yıldız futbolcu, Karabük maçından önce ısınırken takım arkadaşlarına "teknik direktör" gibi taktik verdi; onlara neler yapmaları gerektiğini anlattı.

Arkadaşları da Drogba'nın söylediklerini dikkatle dinledi.




Star.com



S

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2013, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153