banner171

Muslera'dan transfer açıklaması!

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera hakkında çıkan transfer haberleri, Neuer ve James Rodriguez'in golü hakkında konuştu.

Muslera'dan transfer açıklaması!
 İşte Muslera'nın açıklamaları;
Bana direkt olarak teklif ya da kulüpten teklif gelmedi. Gazetecileri söylediklerini pek kaale almıyorum o yüzden mutluyum burada...

"Adaptasyon süreci önemli"

Öncelikle her hocanın stili farklıdır. İtalya'da farklı bir çalışma sistemi var ben 4 sene kaldım orada adaptasyon süreci daha uzun düreniliyor. Hamza hoca yerli ve takımın isteklerini daha iyi anlıyorlar adaptasyon süresi az oluyor ben bundan dolayı fark olduğunu düşünüyorum.

"Taraftara teşekkür ediyorum"

Her takımın yaşabileceği bir periyotten geçtik. Taraftarlara çok teşekkür ediyorum destek oldular bana... Eski halimize dönmeyi başardık ve bu yüzden çok mutluyuz.

"Chedjou'nun yerini doldurabiliriz"

Chedjou bizim için çok önemli bir oyuncu... Chedjou'nun yerine Hakan Balta var, Koray Günter var çok çalışıyor. Onun yerini doldurabilir miyiz bilmiyorum ama elimizde oyuncular var.

"Burada olmaktan mutluyum"

Lazio'dan Galatasaray'a geldiğimde gelişme gösteren bir ekibe geldim. Avrupa'da sürekli olmak isteyen bir ekibiz her oyuncu büyük takımda oynamak ister ve ben de büyük bir kulüteyim. Gelecek planlarım arasında burada olmak var.

Bu sene Beşiktaş ve Fenerbahçe ile rekabet içindeyiz. Her sene şampiyonluk yaşamak istiyoruz. Her sene almak istiyoruz ve umarım sene sonu gülen taraf biz oluruz.

"James'i tebrik etmem gerekir"

James Rodriguez'in golüne bakıldığında hakedilen bir goldü. Bu golden sonra tebriklerimi sunmam gerekiyor o gol olmasa 0-0 devam ediyordu maç... Yabancı kuralı her sene değişti. Kuralları koyanlar belli bizim adapte olmamız gerekiyor bu kurallara...

"Oyumu Neuer'e verirdim"

Oyumu Neuer'e verirdim kesinlikle. Başka bir gezegenden gelmiş gibi oynuyor. Yaşımız aynı olsa bile ben iyi şeyleri kapmaya çalışırım o yüzden oyumu Neuer'e veririm. 

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2015, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153