banner171

Türkiye Hollanda maç kadrosu muhtemel ilk 11'ler.

Bu salı günü Türkiye Hollanda ile karşılaşacak. Türkiye Hollanda maçı ne zaman saat kaçta olacak?

Türkiye Hollanda maç kadrosu muhtemel ilk 11'ler.
  Fatih Terim yönetimindeki a milliler salı günü çok kritik ve çok önemli bir sınava çıkacak. Galatasaray' bırakan ve tamamen A milli takıma odaklanan İmparator Brezilya yolunda tur arıyor. Türkiye Hollanda maç kadrosu muhtemel ilk 11'ler.

Türkiye Hollanda maç kadrosu muhtemel ilk 11'ler. Bu salı akşamı Bayramın 1. günü nefesler tutulacak ve Türkiye ile Hollanda 55 bin taraftarın önünde kozlarını paylaşacak. Fatih Terim ve Van Gaal'ın taktik savaşını bakalım kim kazanacak. Wesley Sneijder ve Kuyt atmosfere alışık ancak Hollandalı oyuncular bu salı kadıköy'de cehennemi yaşayacak.  Fatih Terim yönetimindeki A milli futbol takımımızın Hollanda karşısındaki tek amacı galibiyet olacak. Türkiye Hollanda maç kadrosu muhtemel ilk 11'ler. 


Hollanda karşısına çıkacak Türkiye'de, teknik direktör Fatih Terim kazanan 11'i bozmayı değiştirmeyi düşünmüyor.

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu son maçında Türkiye, Hollanda'yı konuk ediyor.

Fatih Terim yönetiminde aldığı iyi sonuçlar ile Dünya Kupası hayallerine çok yaklaşan millilerimiz, Estonya deplasmanından 2-0'lık galibiyet ile ayrıldı. Ay-yıldızlar, kritik Hollanda maçı öncesinde, kart cezalısı olan Caner Erkin dışında tam kadro sahaya çıkacak.

Türkiye - Hollanda maçı kadrosu:

TÜRKİYE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Semih Kaya, Ömer Toprak, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Töre, Mehmet Topal, Selçuk İnan, Arda Turan, Burak Yılmaz, Umut Bulut 

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2013, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153