banner171

Başkan Altunay Muhtarlarla Buluştu

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçedeki muhtarlarla Sultançifliği Hizmet Tesisleri’nde biraraya geldi.

Başkan Altunay Muhtarlarla Buluştu
 Muhtarların öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Altunay, ilçeye yapılan yatırımlarla  Sultangazi'nin çehresinin değiştiğini söyledi.
 
Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Sultançiftliği Hizmet Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Sultangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Bayram Döğer ile mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Altunay, ilçeye yapılan yatırımlarla Sultangazi'nin çehresinin değiştiğini söyledi.

İlçenin dört bir yanında çalışmaların hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Altunay, “Sultangazi'de   kamu binalarını yapımı devam ediyor. Belediye hizmet kompleksi, mahalle hizmet tesisleri, tematik parklar, kültür merkezleri ve daha birçok vizyon proje ile ilçenin çehresi değişiyor” dedi.

Sultançiftliği Hizmet Tesisleri’ni mahalleye kazandırdıklarını belirten Başkan Altunay, “14 ayrı fonksiyonu barındıran hizmet tesislerimizin açılışlarını İsmetpaşa ve 50. Yıl Mahallelerinde de sürdüreceğiz. Kurban Bayramında  kesim merkezi olarak kullanabildiğimiz tesislerimiz aynı zamanda afet zamanlarında sığınma yeri oluyor” dedi.

Elektrik kablolarının yer altına alınma çalışmalarının da sürdüğünü kaydeden Başkan Altunay, sözlerini şöyle sürdürdü:

 “Uğur Mumcu ve 50 . Yıl Mahallelerinde elektrik kablolarının yer altına alma çalışmaları yaptık. Uğur Mumcu Mahallesi’nde tamamlanma düzeyine gelen çalışmalar; 50. Yıl Mahallesi’nde yüzde 70 oranında yapıldı. Sırasıyla tüm mahallelerimizi modern ve çağdaş bir görüntüye kavuşturacağız”

Sultangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Bayram Döğer de yaptığı konuşmasında belediye başkanı ve ekibini kutlayarak, yapılan hizmetlerden memnuniyet duyduklarını söyledi.  Döğer ve mahalle muhtarları   öneri ve taleplerini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2013, 13:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmed yılmaz
mehmed yılmaz - 11 yıl Önce

gazi mahhalesinin başı kelmi ne metrosu ne metrobüsü

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153