banner171

Çanakkaleli Hafızlar, Şehitler İçin Sultangazi'de Toplandı!

Türkiye'nin en meşhur Kur'an hafızları arasına giren ve İstanbul'da görev yapan Çanakkaleli hafızlar şehitler için bir araya geldi.

Çanakkaleli Hafızlar, Şehitler İçin Sultangazi'de Toplandı!
 Çanakkaleliler Derneği'nin Sultançiftliği Merkez Camii'nde düzenlediği anma programında Kur'an-ı Kerim ziyafeti vardı. Birbirinden değerli hafızlar Çanakkale'de kefensiz yatan şehitler için camiyi hıncahınç dolduran cemaate duygu dolu anlar yaşattı. Özellikle Sultangazi, Arnavutköy, Zeytinburnu, Sefaköy gibi ilçe ve semtlerde yaşayan Çanakkalelerin katıldığı anma programı bir anlamda İstanbul'daki Çanakkalelileri buluşturdu.
Mevlid-i Şerif ve ilahilerin de okunduğu programda ayrıca Şehitler Haftası'nın ruhunun paylaşıldığı bir söyleşi yapıldı. Söyleşide Çanakkale'de yapılan fedakarlıkların unutturulmaması gerektiği ve bunun için özellikle İstanbul'da yaşayan Çanakkalelilerin ayrı bir sorumluluk taşıdığı ifade edildi. Program, şehitler için yapılan dua ile sona erdi. Törenin ardından Sultangazi Belediyesi tarafından caminin alt katında bulunan çok amaçlı etkinlik salonunda misafirlere yemek ikram edildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2013, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153