banner171

Sultangazi artık lisesine kavuşuyor

Hayırsever iş kadını Derya Bozovalı tarafından yaptırılan 40 derslikli “Hacı Ayşe Ateş Kız Teknik ve Meslek Lisesi”nin yanı sıra 200 yataklı öğrenci yurdunun da yer alacağı kompleksin içerisinde ayrıca TOKİ tarafından Sağlık Meslek Lisesi yapılacak.

Sultangazi artık lisesine kavuşuyor

Hayırsever işkadını Derya Bozovalı tarafından yaptırılan 40 derslikli “Hacı Ayşe Ateş Kız Teknik ve Meslek Lisesi”nin temel atma törenine Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay katılarak ilk betonun dökülmesi için butona bastı.

Temel  atma töreninde hayırseverleri okul yaptırmaya çağıran Başkan Altunay, “Hayırseverlerin yaptıracağı okulların çocuklarımızın geleceği için önemi oldukça büyüktür. Yavrularımızın dünyasını aydınlatacak olan bu eğitim kurumları, çocuklarımızın geleceğini şekillendirirken, Türkiye’nin geleceğine de yön verecektir” dedi.

Eğitim kompleksinin içerisinde ayrıca 200 yataklı öğrenci yurdu bulunurken TOKİ tarafından 24 derslikli Sağlık Meslek Lisesi de yapılacak. Okul, gelecek eğitim öğretim döneminde faaliyete geçirilecek.


YORUM EKLE
YORUMLAR
elif 51263
elif 51263 - 11 yıl Önce

saglik meslek lisesinin yapimi ne zaman bitecek hangi yil faaliyete girecek bu konu hakkinda bilgi verirseniz sevinirim.

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153