banner171

Sultangazi Belediyesi, Başarılı Öğrencilere Kültürel Geziler

Sultangazi Belediyesi, ilçedeki başarılı öğrencilere kültür gezileri düzenlemeye devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizasyonuyla, ilçedeki başarılı öğrenciler, Karadeniz bölgesini ve Balkan ülkelerini gezdi. Uzman rehberler eşliğinde yapılan gezide öğrenciler, Karadeniz bölgesi ile Yunanistan ve Bulgaristan’daki tarihi ve kültürel mekanları dolaşarak farklı bir deneyim yaşadı.

Sultangazi Belediyesi, Başarılı Öğrencilere Kültürel Geziler

Sultangazi Belediyesi, başarılı öğrencileri kültür gezileriyle ödüllendirmeye devam ediyor. Sultangazi Belediyesi tarafından; eğitim, kültür ve spor alanında başarı gösteren öğrencilere, Karadeniz Bölgesi ve Balkan ülkeleri gezisi düzenlendi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği programda ilköğretim öğrencileri Karadeniz Bölgesindeki Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize illerini gezerken; ortaöğretim öğrencilerine Bulgaristan ve Yunanistan ülkelerinin Filibe, Sofya, Ohrid, Manastır, Selanik, Kavala, İskece, Gümülcine ve Dedeağaç şehirleri gezdirildi.


Trabzon’daki Atatürk Köşkü’nü ve Yunanistan’ın Selanik şehrindeki M. Kemal Atatürk’ün doğduğu evi  gezme imkanı bulan öğrenciler, duygulu anlar yaşarken, ziyaretçi defterine hislerini yazmayı da ihmal etmedi. Karadeniz Bölgesi ile Balkan ülkelerinin kültürel mekanlarında tarihe yolculuk yapan öğrenciler, eğlence ve dinlenme yerlerini de gezerek gönüllerince eğlenme fırsatı yakaladılar.


Sultangazi Belediyesi geçtiğimiz yıl ise başarıyı teşvik etmek amacıyla eğitim, kültür ve spor alanında başarılı olan öğrencileri Bosna, Makedonya, Yunanistan, Bulgaristan, Güneydoğu Anadolu Projesi ve Karadeniz gezileriyle ödüllendirmişti.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153