banner171

Sultangazi'de İBB'nin yanlış yol çalışması kazaları da beraberinde getirdi

Sultangazi'de İBB'nin yanlış yol çalışması kazaları da beraberinde getirdi

Sultangazi'de İBB'nin yanlış yol çalışması kazaları da beraberinde getirdi

Sultangazi’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yanlış yere yapılan refüj her gün kazaya neden olurken, esnaf çalışmanın yanlış olduğunu belirterek duruma tepki gösterdi.
Sultangazi'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yanlış yere yapılan refüj her gün kazaya neden olurken, esnaf çalışmanın yanlış olduğunu belirterek duruma tepki gösterdi. Kazaların ardından ortaya çıkan manzara ise vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.


İBB tarafından Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi'de yaklaşık 1.5 ay kadar önce yol düzenlemeleri çerçevesinde yapılan refüj kazaya neden oluyor. Tek yönden giden sürücüler, bir anda önlerine çıkan tabelayı fark edemeyince refüje çıkıyor. Bu nedenle bölgede hemen hemen her gün ufak çaplı kazalar yaşanıyor. Duruma tepki gösteren çevre esnafı ve vatandaşlar çalışmanın yanlış olduğunu belirterek, İBB yetkililerini uyardıklarını, gerekli düzenlemelerin yapılacağını söylediklerini ancak 1.5 ay geçmesine rağmen herhangi bir düzenleme yapılmadığını belirtti.

Duruma tepki gösteren esnaflardan Savaş Toygar, "Burada sürekli refüje araçlar çıkıyor, yapılalı bir buçuk ay olmadı. 30'a yakın aracı ben saydım. Gece ve hafta sonları da oluyordur, onları görmüyoruz bile ama bayağı bir sorun yaşanıyor burada. Biz de burada esnafız zaten ilk yapıldığı gün arabanın karterinden yağ döküldü buraya ve bir motorcu da kayarak düştü. Adam bayağı sürüklendi yani onu da gördük, çözüm bulunsun istiyoruz" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153