banner171

GOP' da Saadet’in Karadeniz çıkarması

Saadet’in Karadeniz çıkarması Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı yüzü aşkın teşkilat mensubu ile Karadeniz Mahallesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

GOP' da Saadet’in Karadeniz çıkarması

Saadet’in Karadeniz çıkarması

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı yüzü aşkın teşkilat mensubu ile Karadeniz Mahallesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

12 Haziran seçimlerine iki kala siyasi partilerin arazi çalışmaları hızını artırdı. Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı’nın mutat hale getirdiği mahalle ve esnaf ziyaretleri geçtiğimiz hafta sonu Karadeniz Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yaman, Milletvekili Aday Adayları Özbay Yağmurkaya ve Bilal Ay, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AGD İlçe Başkanı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve onlarca Saadet Partili, Mahalle Başkanı Ramazan Uslu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin mihmandarlığında yaklaşık 200 esnafın kapısını çalıp Milli Görüş’ü ve tek temsilcisi Saadet Partisi’ni anlattılar.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen ziyaretlerde Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığının hazırladığı, Türkiye ve Dünyanın ekonomik sosyal ve siyasi durumunu özetleyen, var olan problemlere yönelik Milli Görüş’ün çözüm önerilerinin yer aldığı kitapçıkların yanı sıra İlçe faaliyetlerinin yer aldığı ve son sayısı Milli Görüş lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan’a özel hazırlanmış olan Son Söz gazetesi hediye edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153