banner171

Arnavutköy Gençlik Eğitim Merkezi Durusu’da

Açılışını Arnavutköy Belediye Başkan yardımcısı Turgut Baran’ın yaptığı ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ARGEM, durusu kültür merkezinde gençlere kapılarını açtı.

Arnavutköy Gençlik Eğitim Merkezi Durusu’da

Açılışta bir konuşma yapan Başkan yardımcısı Turgut Baran ‘’Herkesin tatilde olduğu bu günde ARGEM öğrencileri ve aileleri ile birlikte hepimiz buradayız. ARGEM’in omurgası yavaş, yavaş oluşuyor bu süreci görmek bize mutluluk veriyor bu oluşumda emeği geçen eğitmenlerimizi tebrik ediyorum. Belediyemizin kurmuş olduğu Arnavutköy gençlik merkezlerimize çocuklarını gönül rahatlığıyla gönderen ailelerimize çok teşekkür ediyorum, bizler ARGEM’i kurarken hedefimiz çocuklarımız ve gençlerimizin kendilerini daha rahat ifade edebilmeleri, sosyalleşmeleri topluma faydalı bireyler olarak yetişmeleri bunların yanı sıra derslerinede katkı sağlaması için gençlerimizin hizmetine ARGEM’leri sunduk. ARGEM ailesi büyümeye devam ediyor bu sizlerin ve ailelerinizin yoğun ilgisinden kaynaklanıyor bu ilginin artarak devam etmesini, önümüzdeki dönemde Arnavutköy’lü gençlerimizin eğitimle alakalı başarılarının İstanbul ve Türkiye genelinde en üst seviyeye yükselmesini diliyorum’’.

ARGEM şubeleri arasında yapılan 7.sınıflar bilgi yarışması ve 6.sınıflar ise televizyonun faydaları ve zararları konulu münazara yarışmalarında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyelerin verilmesinin ardından, ARGEMLİ gençlerin dans ve müzik gösterileri, açılışa katılan konuklar ve aileleri tarafından beğeni ile izlendi. ARGEM durusu kültür merkezinde haftanın iki günü hizmet verecek, Durusu, Yeniköy ve Karaburun’daki gençler kayıtlarını yaptırarak her türlü eğitim ve etkinliklerden faydalanabilecekler.

Yeni ARGEM Şubeleri Geliyor

Arnavutköy Merkez, Nenehatun, Boğazköy, Salıpazarı şubeleriyle yaklaşık dokuz aydır gençlere hizmet veren ARGEM’lere yenileri ekleniyor. Taşoluk köyiçi, Hadımköy eski jandarma karakolu tadilatı ve bakımı yapılıyor. Bolluca kültür merkezi inşaatı devam ediyor. Yapımı sona erdiğinde ARGEM şubeleri olarak gençlerin hizmetine sunulacak.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153