banner171

Down Sendromlu Gençlerden İftar Sürprizi:

Down Sendromlu Gençlerden İftar Sürprizi:

Down Sendromlu Gençlerden İftar Sürprizi:
“Onbir Ayın Sultanı” Ramazan’ı Galata Köprüsü üzerinde yapılan muhteşem bir iftar programıyla  karşılayan Eyüp Belediyesi, açıkhavada düzenlediği özel iftar programlarıyla ilgi odağı oluyor.

 

Belediye, dün akşam Alibeyköy Osmanlı Parkı’nda engelliler ve yaşlılar için özel bir iftar programı düzenledi. Eyüp’teki engellilerin aileleriyle birlikte katıldığı, yaşlıların torunlarını alarak geldiği iftar yemeğinin bir de sürprizi vardı…  Down Sendromlu Duygu ve Taner, arkadaşlarıyla birlikte “Katibim” şarkısını mini bir oyun sahneleyerek sundu… Başta yemeğin evsahibi Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu olmak üzere herkesin ayakta alkışladığı çocuklar, çok sevdikleri Başkan’a kendi yaptıkları resimleri hediye ettiler.

 

Asude Fasıl Grubu’nun Türk Müziği eserlerini seslendirdiği gecede, tasavvuf müziği eşliğinde ilahiler okundu, çocuklara palyaço, animasyon, karagöz-hacivat vb. gösteriler yapıldı.

 Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu yemekte yaptığı konuşmada “Engelli vatandaşlarımız ve başımızın tacı, canımız aile büyüklerimiz yaşlılarımızı aynı sofrada buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz… Ayrıca daha önce birçok sosyal sorumluluk projesine birlikte imza attığımız Down Sendromlu gençlerimizin hazırladığı sürpriz gösteri muhteşemdi. Kendilerini sevgiyle kucaklıyorum…” dedi

yaslilar ve engelliler iftari

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153