banner171

Down Sendromlu Gençlere İftarda Tam Not…

Eyüp Belediyesi gerçekleştirdiği projelerle mental, Down Sendromlu ve bedensel engelli gençlerimize desteğini sürdürüyor…

Down Sendromlu Gençlere İftarda Tam Not…

Eyüp Belediyesi’nin başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ensari Konağı’nda çalışan Down Sendromlu gençler dün bir iftar programında Başkan ve ekibiyle bir araya geldi.

Down Sendromlu gençleri hayata bağlamak, kendilerine olan özgüvenlerini artırmak  ve sosyalleşmeleri için gerçekleştirilen proje kapsamında çalışan gençler,  ilk iftar programlarında restorana gelenlerden tam not aldı.

Geçen yıl Down Sendromlu gençler için başlattıkları projeye devam ettiklerinin altını çizen Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, gecede bir konuşma yaptı. Başkan şunları söyledi:  “Eyüp Engelliler Koordinasyon Merkezi, düzenlediği geziler ve eğitimlerle bedensel özürlü, mental ve Down Sendromlu gençlerimizi hayata bağlayan, onların kendilerine özgüvenlerini artırarak kendi başlarına ayakta durmalarını sağlayan  projelere imza atıyor.  Mental, Down Sendromlu  ve bedensel engelli gençlerimiz Belediyemizin sosyal tesislerinde çalışıyor, ayrıca onlar  için takı tasarım ve ebru kurslarının yanı sıra hizmet sektöründe çalışarak  kendilerini hayata hazırlıyor. Uzman eğitmenler eşliğinde Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen sanat kurslarında,  öğrenciler hem el becerilerini geliştirme hem de psikolojik olarak rahatlama imkanı buluyorlar.”

Down Sendromlu gençlerden Başkan’a sürpriz…

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’ya, iftar programında Down Sendromlu gençler kendi el emekleriyle hazırladıkları ürünlerden birer hediye verdi.

down

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153