banner171

...VE MİLLET DE ŞEHİDİNE YÜRÜYOR!..

İstanbul'da, PKK'lı Teröristlerin Karşılanmasına Tepki Gösterecek olan On Binlerce Kişi Eyüp Sultan Meydanı'ndan Edirnekapı Şehitliği'ne yürüyecek. Şehitlikte Dua edecekler.

...VE MİLLET DE ŞEHİDİNE YÜRÜYOR!..
 "Gök kubbe var oldukça bu millet var olacak"

Onlarca yıl var ki; Müslüman Türk milletinin birliğine, bütünlüğüne karşı illegal faaliyetlerde bulunmuş asker, polis, kadın, çocuk demeden 'kahpe' saldırılar düzenleyerek şehit olmasına-vefatına neden olan ve Kırmızı bültenle aranan teröristlerin, Türkiye'de törenlerle karşılanmasına bir tepki olarak 'Büyük Birlik Partisi' etkinlik düzenledi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın  Mustafa Destici, Genel Sekreter, Genel Başkan Yardımcıları, MKYK üyeleri ve İstanbul İl başkanı Fikret Daş ile İstanbul'daki ilçe başkanları - yöneticiler- Alperen Ocakları mensupları, çevre illerin yöneticileri ve teşkilat mensupları;  20 Ocak 2013 pazar günü Eyüp Sultan Camii'nde kılınacak sabah namazından sonra vatandaşlarla bir araya gelerek Edirnekapı Şehitliği'ne doğru yürüyüşe geçecekler.

Etkinlik, Şehitlik'te yapılacak bir konuşmanın ardından sona erecek.

"Bir Zamanlar Alemde 'Biz' vardık, bir de küffar. Kıtaları Atlas kumaş gibi biçerdik" diyen mütefekkir ve münevver insan Cemil Meriç'in bu sözlerinde olduğu gibi 'İnsanlığa, İnsanlık Nedir? öğretmek için yerkürede erdemin, fedakarlığın, hamiyetperverliğin, yüksek seciye ve karakteristik vasıfların müjdecisi ve meşale taşıyanı olmuş dahası; İnsanlığa Adalet Nedir?' öğretmiş Müslüman Türk milletinin derin gerçeklerinden geliyoruz.

Türk milletinin onurlu, gururlu birer ferdi, şerefle bu dünyaya geldik, şerefli birey olarak terk edeceğiz. Gök kubbe var oldukça bu millet var olacaktır. Bu varlığın en büyük teminatı Türk Milletidir"

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2013, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153