EyüpSultan'da banka soydu, Ağrı'da yakalandı

Eyüpsultan 13.03.2021 - 22:47, Güncelleme: 13.03.2021 - 22:47 2809+ kez okundu.
 

EyüpSultan'da banka soydu, Ağrı'da yakalandı

Eyüp Sultan’da bir bankaya müşteri kılığında gelen ve güvenlik görevlisini bıçakladıktan sonra 90 bin lira para çalıp kaçan şüpheli, yapılan operasyonla Ağrı’da yakalandı.
Eyüp Sultan Rami Mahallesi Reşadiye Caddesi üzerindeki bir bankanın şubesinde gerçekleşen olayda, müşteri gibi bankaya giren M.A.(34), bir süre bekledikten sonra güvenlik görevlisine biber gazı sıkmış daha sonra güvenlik görevlisini bıçaklayarak etkisiz hale getirmiş ve 90 bin lira alarak kaçmıştı. Şahıs, kurulan özel ekip tarafından Ağrı’da yakalandı.
Eyüp Sultan’da bir bankaya müşteri kılığında gelen ve güvenlik görevlisini bıçakladıktan sonra 90 bin lira para çalıp kaçan şüpheli, yapılan operasyonla Ağrı’da yakalandı.

Eyüp Sultan Rami Mahallesi Reşadiye Caddesi üzerindeki bir bankanın şubesinde gerçekleşen olayda, müşteri gibi bankaya giren M.A.(34), bir süre bekledikten sonra güvenlik görevlisine biber gazı sıkmış daha sonra güvenlik görevlisini bıçaklayarak etkisiz hale getirmiş ve 90 bin lira alarak kaçmıştı.

Şahıs, kurulan özel ekip tarafından Ağrı’da yakalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.