banner171

Eyüpsultan'da parkın yanındaki 10 metrelik çukura düşen kişiyi itfaiye kurtardı

Eyüpsultan'da sabah saatlerinde parkın hemen yanında bulunan ve etrafı tellerle çevrili 10 metre derinlikteki kanalizasyon çukuruna düşen kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı.

Eyüpsultan'da parkın yanındaki 10 metrelik çukura düşen kişiyi itfaiye kurtardı

Olay, Silahtarağa Caddesi Silahtarağa Parkı çevresinde  meydana geldi. İddiaya göre park çevresinde bulunan bir kişi, parkın hemen yanındaki etrafı tellerle çevrili kanalizasyon çukuruna düştü. Beraberindeki arkadaşları durumu hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık 10 metre derinlikteki kanalizasyon çukuruna düşen kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı. Ekipler, güçlükle indikleri çukurda yaralıya müdahale etti. Sedyeye bağlanan yaralı, halat yardımı ile yukarı çıkarıldı. Yaralı ambulansa taşınırken yanına gelen arkadaşı, "Çocuğu kuyunun içinden çıkardık. Durumu kötü" dedi. Yaralıya "Kendine gel" diyerek seslenen genç, bir taraftan da arkadaşının durumu ile ilgili itfaiye ekibinden bilgi almaya çalıştı. Yaralı sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153