banner171

15 Temmuz'un yıl dönümünde Gaziosmanpaşa'da demokrasi nöbeti

15 Temmuz hain darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümünde Türkiye'nin dört bir yanında çeşitli etkinlikler gerçekleşti.

15 Temmuz'un yıl dönümünde Gaziosmanpaşa'da demokrasi nöbeti

 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümünde Türkiye'nin dört bir yanında çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Gaziosmanpaşa'da anma etkinlikleri düzenlenirken vatandaşlar sabah ezanına kadar 50'şerli gruplar halinde dönüşümlü olarak demokrasi nöbeti tutacak.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümünde Türkiye'nin dört bir yanında çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor.

. Gaziosmanpaşa Merkez Camii önünde gerçekleşen programa Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta,Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar ile sosyal mesafe kuralına uygun düzenlenen alana gelen vatandaşlar katıldı.


Program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlarken şehitler için dua edilmesiyle devam etti. Ardından darbe girişimi sırasında çekilen fotoğrafların yer aldığı sergi gezildi. Sosyal medya üzerinden düzenlenen ve çok sayıda kişinin katıldığı 15 Temmuz Şiir Yarışması'nda ilk üçe girenlere ödülleri takdim edildi. Alanda 4 yıl önce olduğu gibi bugün de vatandaşlar demokrasi nöbeti tuttu.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2020, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153