banner171

AK PARTİ GAZİOSMANPAŞA İLÇE DANIŞMA MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ!

AK PARTİ GAZİOSMANPAŞA İLÇE DANIŞMA MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ!

AK PARTİ GAZİOSMANPAŞA İLÇE DANIŞMA MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ!

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu Danışma Meclisine çoşkulu bir katılımla gerçekleşti.

İlçe Danışma Meclisi ilçe Başkanı Fatih Aydemir'in öncülüğünde, İl Başkan Yardımcıları Mahmut Gürcan ve Cahit Altunay, Milletvekilleri İffet Polat, Mustafa Demir, Ahmet Hamdi Çamlı, İl yönetim kurulu üyesi Erol Bulut, İl Kadın ve Gençlik Kolları temsilcileri, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve İlçe Teşkilat Mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir'in konuşmalarıyla başlayan ardından İlçe Başkanlığının Faaliyetlerinin anlatıldığı program, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın konuşmalarıyla devam etti.

Son olarak Protokol konuşmaları için İl başkan yardımcısı Mahmut Gürçan ;İlçe Teşkilatımızın çalışmalarının çok verimli olduğunu, çalışmalarıyla birçok ilçe teşkilatımıza da örnek olduğunu ifade etti. 

2023 Genel Seçim ve 2024 Yerel Seçiminin de önemine değinen Gürcan, İlçe Teşkilatından önceki seçimlerde aldığı oy oranından çok daha yüksek oy oranı beklediğini belirterek salonda bulunan tüm teşkilat üyelerinin  motivasyonunu yükseltti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153