banner171

Ak Parti Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesinde İrtibat Bürosu Açılışı Gerçekleştirdi.

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı'nda parti çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Ak Parti Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesinde İrtibat Bürosu Açılışı Gerçekleştirdi.

Gaziosmanpaşa’nın en büyük mahallesi olan Karadeniz Mahallesi'nde partinin irtibat bürosu açılışı da gerçekleştirildi.  

Seçim zamanlarını aratmayan yoğunlukta gerçekleşen açılışta;  Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ebubekir Şen,Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcı Mahmut Gürcan,İl Yönetim Kurulu Üyeleri,Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları,Meclis Üyeleri, çok sayıda teşkilat mensupları katıldı... 

Açılışta konuşma yapan AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir, "Bizim siyaset anlayışımız seçimden seçime yol yürümek değil, ilelebet milletimizin hizmetinde koşmaktır. 
Bizler 20 yılı aşkın iktidarıyla memleketin her köşesine ve hatta tüm mazlum coğrafyasına hizmet götürmeyi kendine şiar edinmiş Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın yolundayız. Bu yol bizim inandığımız yoldur ve bizler yüzlerce kişilik yönetici kadrosu ve binlerce üyesiyle Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı olarak inandığımız yolda yürüyoruz. Bugün ilçemizi en büyük mahallesi olan Karadeniz Mahallesi'nde irtibat büromuzun açılışını gerçekleştirdik. 


Kısa süre içinde tüm mahallelerimizde açmayı planladığımız irtibat bürolarımız ile birlikte vatandaşlarımızın sorunlarını bizlere en hızlı şekilde iletebileceği güçlü bir ağ kurmayı da hedeflemekteyiz dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2021, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153