banner171

Ak Parti Gop Gençlik Kolları Başkanı Gençler'den Önemli Açıklamalar

Ak Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gençler, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Gop Gençlik Kolları Başkanı Gençler'den Önemli Açıklamalar

Ak Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gençler, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye Yüzyılı vizyonunun başrol oyuncularının gençler olduğunu vurgulayan Başkan Gençler, 2023 seçimlerinde ilk defa oy kullanacak gençler arasında AK Gençlik fırtınası estiğini söyledi.



-Türkiye’nin içinde bulunduğu siyasi atmosferi nasıl değerlendiriyorsunuz?



Partimiz kurulduğu ve ardından iktidar olduğu ilk günden bugüne ülkemizde 21 yıla muhteşem başarı hikâyeleri sığdırmış büyük bir kitle hareketi olduğunu öncelikle belirtmek isterim. Günümüzün örneklerinden bahsedecek olursak, Ülkemiz Dış Politika ’da çok önemli bir yere ve söz hakkına sahip. Yakın zamanda sahip olduğumuz Rusya ve Ukrayna savaşında Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak Ukrayna’ya İHA ve SİHA verirken aynı zamanda da Dünyadaki tahıl krizini çözmek için iki düşmanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde masaya oturtturup dünyadaki tahıl krizini çözüyoruz.

Suriye’de güvenlik koridorlarımız tüm dünya tarafından takdire şayan ve bunları yaparken aynı zamanda Türkiye yüz yılında İHA’ları, siha’ları, sondaj gemileri ve Toggu inşa ederek geleceğimiz olan gençlere daha iyi bir gelecek sağlamak için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.


-AK Gençlik Gaziosmanpaşa faaliyetlerinden ve çalışmalarından bahseder misiniz? Neler yapıyorsunuz?

Biz AK Gençlik ailesi olarak 16 mahallemizde teşkilatları olan ve bunun yanında yürütme ve yönetim kuruluyla Gaziosmanpaşa’mızın her yerinde varlık gösteren bir ekibiz. Ak gençlik faaliyetleri olarak Genel Merkezimizle birlikte Türkiye’nin her ilinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile gençlerimizi buluşturuyor, genç kardeşlerimizle sohbet ortamı sağlıyoruz. Bunun yanında genel merkezimizin koordinasyonunda “Mahalle Bizim Gençlik Bizim” programlarımızla birçok mahalledeki gençlerle gerek gençlik merkezlerinde gerekse de kafelerde, parklarda çeşitli buluşmalar yapmaktayız. Üye çalışmalarımız sosyal faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam ediyor.



AK GENÇLİK FIRTINASI ESİYOR

Bir başka alana değinecek olursak ilçemizde ilk defa oy kullanacak gençlerimize ulaşmak için Yeni Seçmen birimimizin koordinasyonuyla her hafta liseli kardeşlerimizle çeşitli etkinlik ve toplantılarda buluşarak, partimizin icraatları ve hedeflerini aktarıyor. 2053’ü inşa edecek olan kardeşlerimizle bir araya geliyoruz. Emin olabilirsiniz ki Gaziosmanpaşa’da lise teşkilatlarında ve ilk defa oy kullanacak arkadaşlar arasında AK Gençlik fırtınası esiyor. Bugünlerde “İlk Oyum Erdoğan’a İlk Oyum AK Partiye” programlarıyla da bu gençlerimize yönelik sıkça etkinlikler düzenlemeye başladık.

ŞUURLU VE BİLGE BİR GENÇLİK

Diğer yandan gerek üniversite-lise teşkilatlarımız gerekse de ilçe teşkilatlarımızda arkadaşlarımızın kişisel gelişimi için düzenli olarak fikir atölyeleri düzenliyoruz.

Diğer yandan düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz “Genç Esnaf Buluşmaları” 18-30 yaş aralığındaki genç girişimci esnafları dinliyor onları milletvekillerimizle bir araya getirerek sorunlarını hızlıca çözümler üretmek için çaba sarf ediyoruz. Ayrıca sanayi bölgelerinde ki esnaf ziyaretlerimizde de genç çıraklarla, kalfalarla ve ustalarla bir araya gelip Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğindeki partimizin çalışmalarını aktarıyoruz ve emin olabilirsiniz ki Milli Teknoloji hamlemizi iyi okuyabilen genç sanayi çalışanlarından inanılmaz büyük bir destek görüyoruz.

AK PARTİ’YE FAZLASIYLA TEVECCÜH VAR

Son olarak “Çay Bizden Sohbet Sizden” isimli programlarımızla herhangi bir mahalle parkında herhangi bir ilçe merkezinde çay semaverimizi de dâhil ederek kurduğumuz stantlarımızda genç kardeşlerimizle bir araya gelip onların sorunlarını ve fikirlerini dinleyerek çözümler bulmaya çalışıyoruz. Şundan emin olabilirsiniz ki bu programlarda özellikle Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’ye olan teveccühe fazlasıyla şahit oluyoruz.




-AK Gençlik Gaziosmanpaşa’da genç nüfusun yüzde kaçına ulaşıyor? Siyasi partilerin gençlik kolları içinde en aktif olan teşkilatlardan birisiniz Gaziosmanpaşa’da kaç üyeniz var?

Parti teşkilatımızın geleneğinden de görüleceği üzere, yaptığımız çalışmaların kapsamı bütün Gaziosmanpaşa gençliğini kapsayacak biçimde şekilleniyor. Hedefimiz ise, hepsi ile tek tek iletişime geçerek AK Gençliğin ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın onların yanında olduğunu göstermek olacaktır.

Parti teşkilatımızın geleneğinden de görüleceği üzere, yaptığımız çalışmaların kapsamı bütün gençliği kapsayacak biçimde şekilleniyor. Hedefimiz ise, hepsi ile tek tek iletişime geçerek AK Gençliğin ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın onların yanında olduğunu göstermek olacaktır.

Gaziosmanpaşa’da 62 bin genç seçmenimiz var. %20 oranında genç seçmenlerden üyelerimiz mevcut. Partimizde tüzük gereği 30 yasını dolduran üyelerimiz otomatik olarak ana kadememizde üye gözüküyorlar ve her ay ortalama 200 gencimiz ana kademeye geçişte oluyor ancak biz yaptığımız düzenli üye çalışmalarımızda genç üye oranımızda arttırmaktayız.



-Saha çalışmalarından edindiğiniz izlenime göre Gaziosmanpaşa gençlerin siyasete ve Ak Parti’ye bakışı nasıl?

Cumhurbaşkanımızın ülke yönetimine geldiği zamanda dünyaya gelen kardeşlerimizden tutun bütün genç seçmenlerimizden oldukça güçlü destek görüyoruz. Çünkü adı Z kuşağı olarak adlandırılıp kalıplaştırılmaya çalışılsa da, gençlerimiz esasında Teknofest gençliği olarak adlandırılmayı daha büyük bir onur addediyorlar. Özellikle dış politika ve iç politikada Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu, ortaya konulan vizyon projeleri, AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanımızın gençlere verdiği değeri dün olduğu gibi bugün de tüm gençler hissediyor. Bunun en büyük göstergesi bugüne kadar girdiğimiz tüm seçimlerde genç seçmenin Recep Tayyip Erdoğan’a olan teveccühündeki sırda saklıdır.Bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanımız siyasette her zaman gençlere alan açan ve onlarla ülkemizin geleceğini inşa eden bir lider. Bizde Cumhurbaşkanımızın bizlere güvenini sarsmadan gerek 2023 gerekse de 2024 seçimlerine tüm gücümüzle hazırlanmaktayız.



-Gaziosmanpaşa’da gençlere yönelik yatırımlarından bahseder misiniz?

Gaziosmanpaşa’da gençlere yatırım Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Ustanın gelmesi ile ciddi bir ivme kazandı.

Spor Kompleksimiz, Kütüphanemiz, sosyal aktivite alanlarımız, yokken Belediye Başkanımızın göreve başlamasıyla, Farika Kitaplı Kahveler, Yüzme Havuzları, Halı Sahalar, her mahallemize genç kardeşlerimizin eğitim alabilmesi için Bilgi evleri, Sanat Merkezleri, Deneyap Teknoloji Atölyeleri, Tiyatro Salonları, Hanım kardeşlerimiz için Zati Gül Merkezi, Dönüşüm Mutfağı gibi saymakla bitiremeyeceğim eserler mevcut.




GENÇLER GELECEKLERİNİN TEMİNAT ALTINDA OLMASINI İSTİYOR

- 2023 seçimlerine gençler nasıl bakıyor? AK Gençlik Gaziosmanpaşa seçimlere dair hedefi ne?
Gençler her zaman olduğu gibi, dünya şartları ne olursa olsun kendi geleceklerinin teminat altında olmasını istiyorlar. Geleceklerine ilişkin şüphe ve kaygı değil, güven ve teminat istiyorlar. Bunun da en iyi sağlayıcısının Cumhurbaşkanımız olduğunu her seferinde kendilerinden duyuyoruz. Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları olarak ise bizim hedefimiz bütün genç seçmenlerimize dokunarak onları Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı hedefi kapsamında bir araya getirmek olacaktır.



GPhaber okulcularımız için neler söylemek istersiniz?

GPhaber okuyucularımızın için Gaziosmanpaşa’daki gerek yerel, gerek Siyasal, gerek kültürel haberlerin, objektif olarak sergilendiği bir haber sitemiz.

Gaziosmanpaşa’ya dair güncel gelişmeleri takip etmek için değerli Gaziosmanpaşalı hemşerilerimize Gphaber.com sitesini okumalarını tavsiye ediyorum. Gençler olarak da bizlere yer verdiğinden dolayı ve objektif bir habercilik anlayışı sergilediklerinden dolayı Haberin tüm teknik kadrosuna teşekkürlerimi sunuyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153