banner171

Başkan Aydemir; “Gidilmeyen kapı, sıkılmayan el bırakmayacağız”

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir; gidilmeyen kapı, sıkılmayan el bırakmayacaklarını belirterek, “Gaziosmanpaşa'yı, Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 2023 hedefine hazırlamış olacağız” dedi.

Başkan Aydemir; “Gidilmeyen kapı, sıkılmayan el bırakmayacağız”

Ak Partide, Kurucu Gençlik Kolları İlçe Başkanlığının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tensipleriyle ilçe başkanlığına getirildiniz. Öncelikle böyle bir görevlendirme bekliyor muydunuz? Başkan olarak atandıktan bu yana geçen sürede neler yaptınız?

Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından tam 2021 Ocak ayında, İlçe Başkanlığı görevi tarafımıza tevdi edildi. Göreve geldikten hemen sonra İlçe Başkanlığı olarak Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, Ana Kadememiz, Kadın ve Gençlik Kollarımız ile birlikte gece gündüz demeden sahalarda olduk. Biz gücümüzü teşkilatlarımızın her kademesinden ve yerel yönetim anlayışımızdan alıyoruz. Bizleri ayakta tutan en önemli öge ise birliğimiz ve beraberliğimizdir.

Gaziosmanpaşa’lı hemşerilerimiz Partimize 21 yıldır olduğu gibi desteğini artırarak verdi ve teveccühünü bizden yana kullandı. Bizler de bu teveccühe layık olabilmek adına var gücümüz ile çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.

Gençlik kolları, kadın kolları ve mahalle yöneticileri ile omuz omuza çalıştıklarını kaydeden Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir, “Gaziosmanpaşa’nın 16 mahallesinde, ‘gönül seferberliği’ başlattık.

Çalınmadık kapı bırakmayacağız.

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi’nin ardından görevine hızlı bir şekilde başlayan Başkan Fatih Aydemir, Gaziosmanpaşa için inandıkları yolda sonuna kadar yürüyeceklerini söyledi.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir,  “Teşkilatımızın tüm kademeleriyle birlik ve beraberlik içerisinde geçti. Bizler heyecanı yüksek olan ekibimizle beraber 2023’te Gaziosmanpaşa’da en yüksek oyla inşallah başarıya imza atacağız.

AK Parti teşkilatlarında görev almak demenin milletin geleceğinin inşasında sorumluluk üstlenmek anlamına geldiğini ifade eden Aydemir, “Siyasete kurucu gençlik kolları ilçe başkanı olarak başladım , AK Parti’ye gönül veren, bugüne kadar ilçe teşkilatımızın her kademesinde görev alan dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. AK Parti, siyasette de yönetimde de icraatta da rüştünü ispat etmiş, tarihe damgasını vurmuş bir parti. Çünkü partimiz, sürekli kendisini yenilemeyi başaran, sürekli kendisini bir sonraki mücadeleye hazırlayan, sürekli dinamik kalabilen bir partidir.

Durmak yok, yorulmak yok!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı ‘gönül seferberliği’ adı altında çalıştıklarını belirten Aydemir “Bizim davamızda durmak yok, yorulmak yok. Sevdamız olan Gaziosmanpaşa ve İstanbul için durmaksızın çalışmak ve hizmet etmek var.

Hak bir dava yolunda verilen mücadele seçime kadar değil, mezara kadar sürer. Bizler, davamızın hak, yolumuzun doğru, niyetimizin halis olduğuna inanan insanlarız” dedi.

AK Parti’nin 2023’e ve 2024’e ilişkin hedeflerine taşıyacak bu sürecin başarısı için çalıştıklarını söyleyen İlçe Başkanı Fatih Aydemir “ Zaman su gibi akıp gidiyor. Kendimizi, bu hıza uygun bir çalışma temposu belirledik, AK Parti’nin ülkeye kazandırdığı başarı tablosu, yaşattığı gurur bizlere çok büyük sorumluluklar da yüklüyor. Bu bilinç ve sorumlulukla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2022, 18:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali İpekçi
Ali İpekçi - 1 yıl Önce

Gazi Osman paşa sizinle birlikte Başkanım Yola devam Durmak yok

Duran Ceylan
Duran Ceylan - 1 yıl Önce

Ak Parti Ailesinin içersinde Sizinle beraber hizmet etmek benim için bir şereftir Başkanım Durmak yok her koşulda hizmete devam etmek var

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153