Çok acı olay! Gaziosmanpaşa'da devrilen elektrikli ısıtıcıdan çıkan yangın can aldı

Gaziosmanpaşa 02.01.2021 - 23:36, Güncelleme: 02.01.2021 - 23:36 1463+ kez okundu.
 

Çok acı olay! Gaziosmanpaşa'da devrilen elektrikli ısıtıcıdan çıkan yangın can aldı

Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Kazım Karabekir Mahallesi, 804 Sokak'taki 5 katlı binanın en üst katında elektrik sobası kaynaklı çıkan yangında 26 yaşındaki Serhat Çakmak dumandan zehirlenerek yaşamını yitirdi.
Olay sabah saatlerinde Kazım Karabekir Mahallesi'nde bulunan bir binada meydana geldi.  Kuyumcuda çalıştığı öğrenilen 26 yaşındaki Serhat Çakmak annesiyle beraber yaşıyordu. Gece uyumak için odasına giren genç ısınmak için elektrikli ısıtıcıyı yaktı. Çakmak uyuduğu sırada elektrikli ısıtıcı devrildi. Odada küçük çaplı yangın çıkarken, oda dumanla doldu. Sabah uyandığında dumanı farkeden anne oğlunun odasına girdi. Oğlunu hareketsiz şekilde gören anne durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine itfaiye,sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri 26 yaşındaki gencin hayatını kaybettiğini belirledi. 
Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Kazım Karabekir Mahallesi, 804 Sokak'taki 5 katlı binanın en üst katında elektrik sobası kaynaklı çıkan yangında 26 yaşındaki Serhat Çakmak dumandan zehirlenerek yaşamını yitirdi.
Olay sabah saatlerinde Kazım Karabekir Mahallesi'nde bulunan bir binada meydana geldi.  Kuyumcuda çalıştığı öğrenilen 26 yaşındaki Serhat Çakmak annesiyle beraber yaşıyordu. Gece uyumak için odasına giren genç ısınmak için elektrikli ısıtıcıyı yaktı. Çakmak uyuduğu sırada elektrikli ısıtıcı devrildi. Odada küçük çaplı yangın çıkarken, oda dumanla doldu.

Sabah uyandığında dumanı farkeden anne oğlunun odasına girdi. Oğlunu hareketsiz şekilde gören anne durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine itfaiye,sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri 26 yaşındaki gencin hayatını kaybettiğini belirledi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.